Wiem, ze juz byl post napisany przez Vacka, ale nic z tych rzeczy mi nie pomaga. Ustawialem rate tak jak jest napisane w tym poscie, ale nic mi to nie pomaga.
Prosze wiec o optymalne rate dla lacza 512 kb/s.
Pozdrawiam
|
|
Wiem, ze juz byl post napisany przez Vacka, ale nic z tych rzeczy mi nie pomaga. Ustawialem rate tak jak jest napisane w tym poscie, ale nic mi to nie pomaga.
Prosze wiec o optymalne rate dla lacza 512 kb/s.
Pozdrawiam
podaj swój speed test
Mam neta 512 kb/s ale jakis dziwny speedtest mi wychodz:
Download Speed: 419 kbps (52.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 241 kbps (30.1 KB/sec transfer rate)
Stary, pliz pomoz mi, zalezy mi na tym !!!
Gammer posiadasz neostradę?
Speedtesty czasem kłamią, jeśli masz neostradę/netię 512 to masz 64kb/s pobierania i 16kb/s wysyłania, speedtest ostatnio coraz częściej kłamie, to się dopiero ujawnia jak posługujesz się programami p2p.
Nie. Mam neta z MultiMedii
,ja też mam :) ustawiłem takie rate :MultiMedii
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 20
rate 7500
Jeszcze na tych ustawieniach nie grałem ,ale musiałem zmienić bo niemogłem wbić na jednego serva :)
PS:Też mam neta 512 kb/s
gammer, zaraz poszukam :p czekaj czekaj bo net muli :D
[ Dodano: Czw 27 Gru, 2007 ]
gammer,
Twoje ustawienia:
cl_rate 20000
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_cmdbdackup 2
ex_interp 0.01
Yamakasi, niestety ale Twoje ustawienia mi nie pomogly, mam jeszcze gorsze lagi niz przedtem.
P.S.
Baroo, a ty jaki masz modem? Motorole / Thomsona ? I przez co masz podlaczany do kompa ten modem ( przesz USB czy przez karte sieciowa ) ?
gammer, Mam motorole ,pod karte sieciową ,ale jeszcze przed Router ^^
A ja mam Thomsona i przez USB i wydaje mi sie, ze wlasnie w tym tkwi problem, a mianowicie w podlaczeniu modemu do kompa. Jutro ide kupic karte sieciowa i zobacze czy to cos da :)
Temat mozna zamknac, poniewaz uporalem sie juz z rate i lagami ( kupilem karte sieciowa xD )
| « Dziwny ping ? | POMOCY ZE STEAM!! CD-ROM!! HELP!! » |