Popularne odwołania do tej strony: przezroczysty spray cs, przezroczyste logo cs, jak zrobic przezroczysty spray do cs, przezroczyste logo w cs, jak zrobic przezroczyste logo w cs, przezroczysty spray w cs, zrobi mi ktos fajne logo na forum, przezroczysty spray cs 1.6, cs przezroczyste logo, wie kann ich in team fortress 2 sprays machen, css coole spray schrift, spray cs przezroczyste, jak zrobic przezroczystego spraya do cs, najlepsze spraye cs, przezroczyste logo cs 1.6, przeźroczyste tło cs logo, spray bez tla photoshop 1.6, jak zrobić logo do cs przeżroczyste, juegos de aerosoles, spray cs texto, jak zrobic przezroczysty spray w cs, niebieskie miejsca spray cs, photoahop logo do cs, spray cs przezroczysty, jaki kolor tla do csa zeby bylo przezroczyste
Nie wszysyc moze wiedzą jak sie robi "przezroczyste logo" tzn. robisz spray'a sobie w cs'ie i jest sam napis lub obrazek jaki sobie wybrales(a nie jakis kwadrat).No wlasnie jak to sie robi?
1.Kolor A wiec podstawą jest kolor - odpowiedni odcien niebieskiego... jak go dostac?
najlepiej otworzyc photoshop. Wybieramy kolor taki jak na screenie jest(tam są dane koloru)
2.Tło Jak juz mamy ten kolor to robi go jako tlo w paint'cie lub photoshop'ie.
3.Napis & Obrazek Teraz na to tło moze napisac lub wkleic dowolny napis lub obrazek ktory chcemy aby byl widoczny jako nasz spray. ;)
odświerzam aby podać kolor odcienu niebieskiego, gdyż jest to zasadnicza rzecz tematu:
oto ten odcień: 0000FF
wpisujemy w : Color Combinations Tester - Combo Tester - ColorCombos.com ten kolor i mamy już ten odcień :)
Pozdrawiam, mam nadzieje że to pomorze
Bless
Maniek! Najlepsze forum graficzne - wejdź, zobacz, zostań
ohi-design.pl
twiststudio.pl grafika dla Ciebie
Hmm.. Zrobiłem to tło.
Kolor napisu był żółty, a jego kontura była czarna. I jak wstawiłem logo w cs, tło było przezroczyste ale pozostawiło niebieską konturę na tej czarnej...
Proszę o pomoc ^^
Z góry thx
Hmm.. Zrobiłem to tło.
Kolor napisu był żółty, a jego kontura była czarna. I jak wstawiłem logo w cs, tło było przezroczyste ale pozostawiło niebieską konturę na tej czarnej...
Proszę o pomoc ^^
Z góry thx
musisz pokombinowac, noi to zalazy jakiego programu uzywasz :)
porporboj innym
Maniek! Najlepsze forum graficzne - wejdź, zobacz, zostań
ohi-design.pl
twiststudio.pl grafika dla Ciebie
Witam!
Mam taki problem a zarazem prośbę.
Widziałem kilka razy logo na ścianie postaci/modela z cs.
Było to bardzo mylące. Bo nieraz zaczynałem strzelać w spreya...myśląc że to inny gracz...było bardzo podobne a z daleka każdy strzelał"]
Próbowałem stworzyć własne ale z marnym skutkiem... ...
Przezroczysty spray w Team Fortress 2 / Counter Strike Source
YouTube - Przezroczysty spray w Team Fortress 2 / Counter Strike Source
Nagrałem dzisiaj taki mały poradniczek i pomyślałem, że się nim z wami podzielę :)
Postanowiłem to zrobić ponieważ nie znalazłem podobnego tutka w wersji PL...
Ściągamy program Half Life Logo Creator Halflife Logo Creator | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6
Uruchamiamy go a w nim otwieramy nasz obrazek
1. Zmieniamy wielkość obrazka. Mogą to być tylko wielokrotności liczby 16
2. Klikamy resize aby zmienić rozmiar
3. Wybieramy miejsce gdzie chcemy zapisać...
Elo, potrzebuje zeby mi ktos zrobil jakies fajne logo z tematyka csa. z napisem:
~play? tak jak powiedzialem kazdemu dam +
czekam na wasze prace.
p.s wam to zajmie chwile, a bardzo mi pomozecie ;d
Witam! Od niedawna posiadam viste. I mam taki problem że gdy próbuje "wgrać" sobie swoje spray logo/avatar na cs wyskakuje mi błąd:
"Błąd importowania symbolu.
Nie można zapisać wyjściowego pliku symboli. Być może bieżący użytkownik nie ma uprawnień."
Steam posiadam, a windows jest...
Hej mam problem mialem kiedys gui Pentagramu.W ktorym jak zmienialem nick spray nie zmienial sie na klasyczny tylko zostawal ten z Pentagramu.Pytanie:Czy da sie tak zrobic ze zwyklym sciagnietym z neta sprayem?Z gory thx za odp nara
Siemano.
Chciałbym aby ktoś zrobił logo spray do cs-a
Miałby być to napis: >>BoNu$<< na tle z cs-a (broń bądź coś innego)
Na dole Play Hard Go Noob
Obraz miałby być maksymalnie duży (taki jaki się zmieści do spray-a w cs-ie)
Za każdą dobra pracę dam + pomógł:)
pozdrawiam i czekam
erotiC. :)
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u