Czy istnieje taka komenda podczas gry z botami lub mozna to jakos ustawic w ustawieniach zeby boty podczas gry nie raszowaly. Krótko mówiąc czy grając z botami da się ustawić granicę raszu ??
|
|
Czy istnieje taka komenda podczas gry z botami lub mozna to jakos ustawic w ustawieniach zeby boty podczas gry nie raszowaly. Krótko mówiąc czy grając z botami da się ustawić granicę raszu ??
"Cover Me" "Osłaniać mnie"
"Hold This Position" "Utrzymaj tą pozycje"
"Team Fall Back" "Cofnijcie się"
"Stick Together Team" "Trzymać się razem"
"Follow Me" "Za mną"
najprostszy sposób, wiekszosc będzie za tobą chodzic
jeśli chodzi o ustawianie anty rashu dla botów.. hmm nie spotkałem się, ale jest szansa ze to wykonalne ;]
Wiem o takich komendach, ale jak gram np. sam na 10 botów to chcem żeby ta 10 nie raszowała na mnie. Czy da się to jakoś ustawić ??
Mysle ze odpowiednim rozwiazaniem bedzie dobor odpowiednich botow.Na dzien dzisiejszy jest tego pelno,lecz 1/3 to totalne dno.
Np.Ja posiadam taki rodzaj botow,ktore wala mi przez sciane i zza sciany,nie idzie tego ustawic.Kiedys mialem takie ktore przy strzelaniu wogole sie nie ruszaly ale zas strzelaly tylko i wylacznie w glowe...
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/count...-do-cs/art/503 ustaw ich skill na naj wyzszyto beda bronić bsów:)
Założyłem ten temat po tym jak zagrałem na fajnej mapce o nazwie awp_wall. Tam boty nawet na expercie raszowały do mnie i to mnie wkurzało i nie pozwalało na normalną grę. Jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu prosiłbym o pomoc.
Marqs, musiałbyś na serwerze zainstalować antyrusha :)
awp mapa? no to proszę plugin -> http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=230967
Ja mam antyrusza i niewiem jak go włączyć jak daje New Game. Może mi ktoś powiedzieć jak to jest działają mi podboty i podbotmenu ale ni dziala mi amxmodmenu(komenda w konsoli) a jak amxmodmenu działa mi(jak poprzestawiam ustawienia) to wtedy podboty nie działają o co chodzi?
| « jak przerobić non steam na steam? | Steam mozna grac na cd rom ? » |