No to tak: właczam steama, updatuje sie, wpisuje swoje passy i kupa pisze, connecting to account (czy cos takiego), a pozniej mi sie komp zawiesza i nie moge nawet myszka ruszyc!
Kiedyś mi chodziło... :mad:
|
|
No to tak: właczam steama, updatuje sie, wpisuje swoje passy i kupa pisze, connecting to account (czy cos takiego), a pozniej mi sie komp zawiesza i nie moge nawet myszka ruszyc!
Kiedyś mi chodziło... :mad:
Zmieniałeś jakiś sprzęt w kompie :?:
Nie zmieniałem sprzetu...
Tak szczerze to nie wiem co to może być. Zobacz czy Ci nie blokuje firewall albo zapora. Spróbuj też reinstal.
Nikt nie ma pomyslu jak mi pomoc :(?
Napisalem email do steam support jak myslicie pomoze?
PS.a jak odblokowac z zapory?
Panel sterowania :arrow: zapora systemu windows :arrow: wyjątki i poszukaj tam half - life launcher.
... n/c ja nie umiem właczyć STEMA, a pozatym jzu dalem do wyjatkow, chyba se sciagne non-steam i niech mnei valve w dupe ugryzie
Zobacz jeszcze czy nie masz jakiegoś trojana albo robaka.
No co ty robilem 5 formatow... a zaraz po formacie instalowalem steama
PS Moze ktos podac link skad sciagnac cs ns? i ew. patche najnowsze i czy trzeba je pokolei instalowac?
Możliwe jeszcze, że Ci zasilacz nie wyrabia. Kumpel miał podobny przypadek, tylko że on wymienił grafikę, która mu żarła za dużo i dochodziło zbyt mało do szyny IDE, która wieszała płytę główną.
Mr Problem, poszukaj moze czegos na forach komputerowych np tym :
Kod:http://pececik.com/index.php
A może mi ktoś podać najnowszą wersje non-steama i skąd sciągnąć? Dokladny link.
mialem podobny problem tylko ze w non steam jak zaladowalem sie na serw to momentalnie zawiecha nic nie dalo sie zroobic tylko reset zmienilem karte graf i to samo pozniej spalil mi sie zasilacz i okazalo sie ze juz byl na wukonczeniu kupilem nowy i jest ok radzil bym pomyslec o nowym zasilaczu
| « Aequitas | Bomba » |