Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu PILNE !! jak postawić serwer cs1.6 ns na NEO (moderm):

, , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: o d a do z jak zrobić swój serwer do cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2814
Narzędzia wątku

PILNE !! jak postawić serwer cs1.6 ns na NEO (moderm)

lubawa is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

więc tak
mam CS'a 1.6 non steam , neostrade 1 Mb ( modem, NIE LIVEBOX !!!)
i chciałbym stworzyć serwer non steam (takie do pogrania z kumplami)

PROSZĘ O rzetelne wytłumaczenie jak to zrobić . W dedicated serwer się nie da bo mam chyba zmienne IP ale słyszałem o takim czymś na no-ip.pl ale to też niedziała u mnie

PROSZĘ NIECH KTOŚ NAPISZE MI INSTRUKCJE od A do Z jak mam postawić serwer cs 1.6 ns aby kumple mogli wbić !!!!!

z góry wielkie dzięki

Odp: PILNE !! jak postawić serwer cs1.6 ns na NEO (moderm)

Kyrtap is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Poszukaj, jest na forum.

Odp: PILNE !! jak postawić serwer cs1.6 ns na NEO (moderm)

naven is Online
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

http://www.forum.wiaderko.com/poradn...no-ip-com.html

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak Postawić Serwer do CSS - Poradnik
Oto Krótki Poradnik Jak postawić serwer dedykowany w grze CounterStrike Source Powyższy poradnik prezentuje dla wersji od DigitalZone 1.Wchodzimy do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę: http://images33.fotosik.pl/371/15080c7febdd60eem.jpg
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Jak postawić swój serwer Counter Strike 1.6, Poradnik lub kupię serwer
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6. Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Problemy z CS 1.6
Serwer CS-jak go postawić?
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ? Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi zupełnie inne...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak postawić serwer css na sprzedaż
Witam: Czy ktoś orientuje się jak postawić serwer cs:s pod xp, chodzi mi o to że chcę zrobić serwery coś w stylu postrzelaj.pl ale nie wiem od czego zacząć, i czy jest możliwość uruchomienia kilku na jednym kompie, jezeli chodzi o sprzęt to nie am tu problemu bo wszystko jest, net to 16MB/s czy...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak mam postawić serwer :(
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
Jak postawić serwer??
Siema! Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp.. Pozdrawiam :triniti:
Czy ktoś wie jak postawić taki serwer:
Witam pytanie takie jak w temacie :) interesuje mnie postawienie serwera deathmach + gungame - zabawa jest przednia... :) jakie dodatki są mi potrzebne? mody etc?
Gdzie postawić serweR ?
Gdzie najlepiej założyć serwer cs 1.6 non steam ? Najlepiej jakiś tani i sprawdzony, pingi nie muszą yć bardzo niskie, ale żeby serwer się co chwile nie rozwalał. Z tych tańszych hostingów znalazłem jedynie shell.4us.pl, co o nim sądzicie ? Czekam na jakieś propozycje. :shock: :shock: :shock:
Jak postawić serwer?
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/ Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej. Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...
Jak postawić serwer 24/7?
Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz