więc tak
mam CS'a 1.6 non steam , neostrade 1 Mb ( modem, NIE LIVEBOX !!!)
i chciałbym stworzyć serwer non steam (takie do pogrania z kumplami)
PROSZĘ O rzetelne wytłumaczenie jak to zrobić . W dedicated serwer się nie da bo mam chyba zmienne IP ale słyszałem o takim czymś na no-ip.pl ale to też niedziała u mnie
PROSZĘ NIECH KTOŚ NAPISZE MI INSTRUKCJE od A do Z jak mam postawić serwer cs 1.6 ns aby kumple mogli wbić !!!!!
z góry wielkie dzięki
Odp: PILNE !! jak postawić serwer cs1.6 ns na NEO (moderm)
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Oto Krótki Poradnik Jak postawić serwer dedykowany w grze CounterStrike Source
Powyższy poradnik prezentuje dla wersji od DigitalZone
1.Wchodzimy do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę:
http://images33.fotosik.pl/371/15080c7febdd60eem.jpg
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ?
Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój
serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi
zupełnie inne...
Witam:
Czy ktoś orientuje się jak postawić serwer cs:s pod xp, chodzi mi o to że chcę zrobić serwery coś w stylu postrzelaj.pl ale nie wiem od czego zacząć, i czy jest możliwość uruchomienia kilku na jednym kompie, jezeli chodzi o sprzęt to nie am tu problemu bo wszystko jest, net to 16MB/s
czy...
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
Siema!
Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp..
Pozdrawiam :triniti:
Witam pytanie takie jak w temacie :) interesuje mnie postawienie serwera deathmach + gungame - zabawa jest przednia... :)
jakie dodatki są mi potrzebne? mody etc?
Gdzie najlepiej założyć serwer cs 1.6 non steam ? Najlepiej jakiś tani i sprawdzony, pingi nie muszą yć bardzo niskie, ale żeby serwer się co chwile nie rozwalał. Z tych tańszych hostingów znalazłem jedynie shell.4us.pl, co o nim sądzicie ? Czekam na jakieś propozycje. :shock: :shock: :shock:
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/
Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej.
Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...