Witam na wstępie chciałbym odrazu powiedzieć, że jestem strasznie zielony w pluginach modach itp.
Mój problem polega na tym, że zainstalowałem AMX i mod installer wybrałem na "Steam Dedicated Server" wybrałem później Counter Strike, jest okej AMX działa gdy włączam Dedicated i wchodze na swój server jest AMX wgrany, ale chodzi mi bardziej o Zombie Moda, przeszukalem forum i znalazlem kilka tematow na ten temat jak instalowac i wogole. Przejdzmy do rzeczy, wiekszosc poradnikow jest jak wgrac ZM na server ftp, sam kiedys mialem dedyka i robilem roundsoundy. Mowią, że trzeba np. "zombiemod.amxx" wkleic do addons\amxmodx\plugins i pozniej dopisac do plugins.ini.. Dobra zrobilem tak w "steamapss" wybralem swoje konto wszedlem w folder dedicated i tam wkleilem to i dopisalem linijke "zombiemod.amxx". Gdy wlaczam dedicated server odpalam server to na wstepie juz jest blad typu "Mod_NumForName: models/v_claws.mdl not found" domyslam sie ze nie znajduje tego pliku, ale gdzie wkleic ten plik w folderze z dedicated nie mam folderu "models" tylko jakies modules. Moim celem jest zrobienie servera na tym dedicated ale tylko zebym ja tam gral i boty jako zombie oto mi chodzi. Proszę o pomoc, jak wgrać Zombie Moda na Dedicated server. Jesli mozecie podajcie linka do downloadu ZM i opis jak to zrobic. Za wszystkie odp. dziękuje.