Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu 2 servy hlds na jednym kompie:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 963
Narzędzia wątku

2 servy hlds na jednym kompie

tiger93 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Kto wie jak zrobic dwa servery na jednym kompie ale zeby pliki byly tez osobne

Prosze o pomoc.

Z gory dziex

like.no.other is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Nie da się.

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

mozna zrobić dwa serwery ale na tych samych plikach. ale to już użyj opcji szukaj...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Servy dziwnie chodzą
Zaczne od tego, ze jak wejde w csa i na new game i jaks wybrana mapke wszystko mi sie strzela dobrze, celownik wraca nie muli go... A gdy wejde na jakiegos serva to jak wystrzele te 2,3 kulki ile by nie bylo to jakby celownik muli tak jakby go przykleilo.. Niewiem jak to wytlumaczyc .... ...
Problemy z CS 1.6
Hostvision - solidne servy?
Czy hosting HostVision.pl jest dobry? Chodzi mi o dobry ping (możę być na równi pukawki ECO)? Nie wiem czy to dobry wybór? Czy ta firma jest zarejestrowana, czy to krzaczor? Bo widzę, ze ceny maja ciekawe.
Hosting serwerów gier
GMOD 11 Cracked Servy
Mam pytanko wie ktos jak mozna pograc na Gmod 11 Cracked Servach moze ktos zna taki, to niech poda ip bo znudzil mi sie gmod Singleplayer :P
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Servy ze strefami rashu
Cześć, szukam polskich serverów cs:s tp ze strefami rashu. Najlepiej jakby były steam, ale ns też może być. Pozdro
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Super servy
http://img21.imageshack.us/img21/7145/csbannercj1.gif Counter-Strike Arena By Csboard.net - Zapraszamy Nazwa serwera: Cs-Arena by Forum Counter-Strike 1.6 NonSteam Cs-Arena :: Strona Główna http://cache.www.gametracker.com/server_info/82.96.64.145:27015/b_560x95.png IP SERWERA:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Problem z wejsciem na servy
A wiec ... Gdy wchodze na jakies servy to wiadomo, laduje sie i wyskakuje mi nie wiem z jakiej paki ze sie sciaga niejaka mapa pod tytulem "De_Dust3" , potem wyskakuje mi blad pt.: "MAPA_KTORA_JEST_NA_SERVIE.txt File Does Not Exist" Rozwiazaniem nie jest ani nowy patch, ani usuwanie,...
Problemy z CS 1.6
Psychopaci z Bronia SERVY!!!
Sieć Serwerów Psychopaci z Bronią http://cache.www.gametracker.com/server_info/82.177.193.110:27038/b_350x20_C5A6C3E-383F2D-D2E1B5-2E3226.png Nazwa Serwera: Psychopaci z Bronia Ip: 82.177.193.110:27038 Ilośc Slotow: 15 Tyryb Rozgrywki: Free For All Addons: AMXMODX v1.8.1.3746, MetaMod...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Najtańsze servy są w :
od 2 dni szukam najtańszych firm hostujących i wreszcie znalazlem vGame.pl - Virtual Game - Najtańsze Serwery Multiplayer. 1 slot prywatny=3zl Promocje! Uwaga! Do każdego wynajętego u nas serwera gry o minimalnej ilości slotów 10 dołączamy serwer TeamSpeak z 4 slotami, gratis!
Hosting serwerów gier
PROBLEM Z WEJSCIEM NA SERVY
MIANOWICIE TAK JEST NAPISANE W CONSLCE PO TYM JAK MNIE WYWALA Z SERWERA Host_Error: DispatchUserMsg: User Msg sXe-I/64 sent too much data (255 bytes), 192 bytes max. Co mam zrobić z tym, nie da sie wbić na żaden server wszędzie taki komunikat
Instalacja gry i podstawy
servy do css
siema dajcie jakieś serwy do css non steam co chodzą bo tutaj są tylko te nie działające proszę bo chce sobie wreszcie pograć :razz: :roll: pozdro dla ziomali w temacie
Serwery CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz