Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS. |
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Odp: Server CS 1.6 Non Steam + Neostrada + Router |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Poczytaj poradniki dotyczące wydajności serwera.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 |
|
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
STAWIANIE SERWERA HLDS PRZEZ RUTER
Potrzebne Będzie:
1. Dostęp do admina routera
2. Wiedza o podstawowym stawianiu HLDS
3. Chęci
Zaczynamy:
| Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |
|
Witam od razu uprzedze, że przeanalizowałem całe forum i odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem. A więc mój problem polega na tym, że posiadam Router D-Link DIR-615 i za boga nie moge postawić serwera Cs. Odblokowałem Porty (na 99% poprawnie) tworze serwer i nawet ja sam nie moge na niego wejść z...
|
Witam! Mam taki problem, gdy stawiam server, wyświetla mi się on na liście gdy dodam do ulubionych, ale nie ma go w wyszukiwarce - adres zaczynający się od 192.
Gdy wejde na ip.pl to tam pokazuje mi sie inny ip i gdy dodam go do ulubionych, nie działa. Żaden z kumpli nie może na niego wejść ani w...
| GTA |
|
Witam
Mam router Dir-100 odblokowałem juz porty i teraz sciagnełem ten program do tworzenia servera. Odpaliłem go kopiuje ip ktore tam jest pokazane i pojawia sie napis
Co zrobiłem zle? czy musze cos jeszcze sciagnac?
Prosze o szybką odpowiedz..
| Problemy z CS 1.6 |
|
Chciałbym założyć server non steam przez HLDS.
Mam router ap client TL-WR543g którym się łącze bezprzewodowo z routerem Tp-link wd-8901g dodam jeszcze że mam neostrade.
W ap client odblokowuje tak:
Lecz w modemie od neostrady:
Czy coś źle robię w odblokowywaniu portów czy coś w hlds?
W...
| Problemy z HLDS |
|
jak mam postawic serwer non steam w neostradzie w cs 1.6 chce sprawdzone porady ktore dzialaja w 100%:)pozdro
|
Witam własnie kupiłem sobie routera D-link'a DIR-301 i jak dotychczas prowadziłem server(publiczny) Counter-Strike 1.6! i tu moje pytanie router wlasnei pdolacyzlem wszystko jest ok net dziala itd. ale moje ip zmienilo sie z 89.xxx.xx.xx:27015 na 192.xxx.x.xxx:27015 i tu problem bo server chodzi...
|
Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva bo jak narazie niema takiej mozliwosci :/ \\...
| Problemy z HLDS |
|
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6.
Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !!
moj router to D-link DSL-G624T
neostrada 1mb
...
| Problemy z HLDS |
|
A więc jak już się domyślacie, chce stworzyć serwer i grać z kolegami.
Mam neo 512. Zewnetrzne IP mam przez to zmienne (wnioskuję to z tego, że po każdym włączeniu kompa strony takie jak http://whatismyipaddress.com/ pokazuja mi inne ip.
Mam router, połączenie jest rozdzielone na 2 pecety....

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|