Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu Własny serwer non-steam na wew. ip?:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: włąsny serwer cs non steam, ip wlasnego serwera cs, jak założyć serwer cs wewnętrzne ip, własny serwer cs non steam, problem z serverem css non steam, wewnetrzne ip serwer cs, jak postawici wlasny serwerdo cs 16 nonsteam, serwer cs i wewnetrzne ip

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3772
Narzędzia wątku

Własny serwer non-steam na wew. ip?

pawelm is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Posiadam internet w UPC, czyli mam wewnętrzne ip. Czy mogę mieć własny serwer CS 1.6 Non-Steam? Również chodzi mi o to, żeby gracze nie musieli łączyć się przez hamachi lub inne tego typu programy, tylko normalnie. Czy jest to możliwe? Pozdrawiam

dawidboger is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jak masz wewnętrzne Ip to nie zrobisz serwera tylko Hamchi

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak zrobić własny serwer cs 1.6 non steam
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Metal Wings - Własny serwer - Non Steam
Nazwa klanu: Metal Wings Klan http://img829.imageshack.us/img829/6060/metalwings22.jpg Poszukujemy graczy którzy lubią pograć bezstresowo dla przyjemności i zabawy. Mam własny publiczny serwer ffa/awp/aim. Serwer do gry: Tak Klan: STEAM+Non Steam Wiek członków: 15+
Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Własny serwer
Elo jak załozyć za free własny serwer o stałym ip?? POSTAWIE GIBONY!!!!
Archiwum forum
17/5, własny serwer vt i cs
Nie będę się rozpisywał. Szukam coś na stałe, granie wieczorem po 19,20, z pełnym zaangażowaniem, pod kontekstem esl/gb lub innych amatorskich lig! Oferuję: rn: sensii wiek: 17 staz: 5 lat (z przerwami) własny serwer (Zabijaka.pl) własny serwer vt (7 slot) ex: Ekipa Remontowa, CPL, RX,...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Własny serwer CS 1.6 non steam
Witam, od miesiąca wróciłem do Counter-Strike, gdy grałem 2 lata temu byłem wstanie postawić serwer non steam tak aby każdy mógł na niego wejść. Zawsze było dużo ludzi, kumple też nie mieli problemu z dostaniem się na serwer. Niestety teraz gdy zainstalowałem ponownie CS i najnowszego patcha do...
Własny serwer
Witam! Czy możliwe byłoby postawienie własnego serwera cs 1.6 na serwerze wykupionym w netart.pl? Z góry dzięki!
Serwer STEAM/Non Steam własny?
Cześć, mam do was małe pytanko. Mój kumpel posiada dedyka i mógłby mi hostować serwer, więc chce serwer CS-a. I mam pytanie: Jak to zrobić żeby był serwer na Linuxa i na STEAM/Non Steam. Proszę o pomoc. P.S. Proszę się nie pytać o parametry dedyka, gdyż te wystarczajce.
Jak postawić własny serwer do CSS Steam?
Witam, Czy ktoś mógłby napisać mini poradnik jak postawić własny serwer Counter-Strike Source STEAM??? Napiszcie jak zrobić serwer od zera, krok po kroku! Informacja dla Szukaszbana (admina): Nie pisz aby korzystać z opcji szukaj bo korzystałem i nic nie znalazłem! Informacja dla...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Własny serwer
Witam. Jak umieściłem ten temat w złym dziale z góry przepraszam, ale to miejsce wydawało mi się odpowiednie. Otóż moje pytanie: Czy jak razem z bratem zrobiłem serwer CS 1.6 non-steam i będziemy we dwoje head-adminami to czy amx może być zainstalowany u niego i u mnie i żeby wszystko sprawnie...
Problemy z CS 1.6
własny serwer non steam
jestem w tej kwesti poczatkujacy :P nie mam pojecia jak postawic serwer do CS 1.6 non steam prosze was powiedzcie : co pobrac, czyli jakies oprogramowanie do serwera , patche i inne co z tym zrobic, tz gdzie to wgrac, zainstalowac ;] jak to skonfigurowac by dzialalo :D tz bym mogl z kumplami...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz