Popularne odwołania do tej strony: włąsny serwer cs non steam, ip wlasnego serwera cs, jak założyć serwer cs wewnętrzne ip, własny serwer cs non steam, problem z serverem css non steam, wewnetrzne ip serwer cs, jak postawici wlasny serwerdo cs 16 nonsteam, serwer cs i wewnetrzne ip
Witam. Posiadam internet w UPC, czyli mam wewnętrzne ip. Czy mogę mieć własny serwer CS 1.6 Non-Steam? Również chodzi mi o to, żeby gracze nie musieli łączyć się przez hamachi lub inne tego typu programy, tylko normalnie. Czy jest to możliwe? Pozdrawiam
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Nazwa klanu:
Metal Wings Klan
http://img829.imageshack.us/img829/6060/metalwings22.jpg
Poszukujemy graczy którzy lubią pograć bezstresowo dla przyjemności i zabawy.
Mam własny publiczny serwer ffa/awp/aim.
Serwer do gry: Tak
Klan: STEAM+Non Steam
Wiek członków: 15+
Nie będę się rozpisywał. Szukam coś na stałe, granie wieczorem po 19,20, z pełnym zaangażowaniem, pod kontekstem esl/gb lub innych amatorskich lig!
Oferuję:
rn: sensii
staz: 5 lat (z przerwami)
własny serwer (Zabijaka.pl)
własny serwer vt (7 slot)
ex: Ekipa Remontowa, CPL, RX,...
Witam,
od miesiąca wróciłem do Counter-Strike, gdy grałem 2 lata temu byłem wstanie postawić serwer non steam tak aby każdy mógł na niego wejść. Zawsze było dużo ludzi, kumple też nie mieli problemu z dostaniem się na serwer. Niestety teraz gdy zainstalowałem ponownie CS i najnowszego patcha do...
Cześć, mam do was małe pytanko.
Mój kumpel posiada dedyka i mógłby mi hostować serwer, więc chce serwer CS-a. I mam pytanie: Jak to zrobić żeby był serwer na Linuxa i na STEAM/Non Steam. Proszę o pomoc.
P.S. Proszę się nie pytać o parametry dedyka, gdyż te wystarczajce.
Witam,
Czy ktoś mógłby napisać mini poradnik jak postawić własny serwer Counter-Strike Source STEAM???
Napiszcie jak zrobić serwer od zera, krok po kroku!
Informacja dla Szukaszbana (admina):
Nie pisz aby korzystać z opcji szukaj bo korzystałem i nic nie znalazłem!
Informacja dla...
Witam.
Jak umieściłem ten temat w złym dziale z góry przepraszam, ale to miejsce wydawało mi się odpowiednie. Otóż moje pytanie: Czy jak razem z bratem zrobiłem serwer CS 1.6 non-steam i będziemy we dwoje head-adminami to czy amx może być zainstalowany u niego i u mnie i żeby wszystko sprawnie...
jestem w tej kwesti poczatkujacy :P
nie mam pojecia jak postawic serwer do CS 1.6 non steam
prosze was powiedzcie :
co pobrac, czyli jakies oprogramowanie do serwera , patche i inne
co z tym zrobic, tz gdzie to wgrac, zainstalowac ;]
jak to skonfigurowac by dzialalo :D tz bym mogl z kumplami...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u