Witam właśnie wykupiłem serwer PRO na shell.4us.pl zauważyłem tam takie coś
Możliwość uruchomienia:
- Serwera gry
- Serwera Vt
I tu mam pytanie Czy na jednym serwerze mogę uruchomić serwer gry i serwer VT ? :?:
Jeżeli chodzi o serwer gry to tutaj mam opis - http://www.forum.wiaderko.com/topics...ac-vt13474.htm
hm Moje pytanie gdzie znajdę opis instalacji VT an tym serwerze jeżeli oczywiście jest taka możliwość :?:
Witam Wszystkich ; ) No to tak.
Po pierwsze czy na shells.pl da się postawić serwer cs lub vt
Po drugie jeżeli na shells sie nie da to jaki shell polleacie najlepiej za sms :D
Po trzecie czy na shell w ogóle można postawić jako taki serwer ?.
Pozdrawiam za all odp. Dziękuje :)
Witam mam pytanie.
1 Pytanie:
Czy da się zainstalować panel hldstart2 na shell gold Konta shellowe, Konto Shell, Konta shell, email, www, rTORRENT, EKG, SERWER GIER, netzip.com.pl
I jak i jakie dodatki trzeba to zainstalować? Proszę o jakieś instrukcję...
2 pytanie:
Mam pytanie czy...
witam mam problem z postawieniem serwera do cs-a
robie wszystko tak jak w instrukcji w poradniku ale mamproblem
zobaczysz go gdy pojawia sie w instrukcji *********
Instalacja:
Wykonujemy poniższe komendy w konsoli:
chmod +x hldsupdatetool.bin
a następnie:
Witam mam pytanko ponieważ mam Shella dobrego no i chciał bym zrobić serwer na FTP innym poprzez shella :) np. tak jak kupujesz serwer w KampNo.pl to masz oddzielne ftp ... i jak ja mam to zrobić ??
Dam gibonki!!:)
Zakupiłem serwer, znalazłem poradnik http://www.forum.wiaderko.com/instalacja-serwera-hlds-counter-strike-1-6/10004-serwer-nonsteam-dla-klanu-za-18z-na-miesi-c.html
lecz nie potrafię zrobić ostatniego punktu 8. Proszę o pomoc siedzie już przy tym z 2h Moje gg 1150088
Mam pytanie co zrobić żeby serwer na shell.4us.pl byłna24/7. Ponieważ gdy wyłancza putty obrazu serwer mi sie wyłącza.Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcji, tylko ten program do ochrony pisał ze jest chroniony i nie da sie zainstalować a tak to wszytko zrobiłem tak samo.
Moje GG 1131844
Mam pytanie dotyczące www.shell.4us.pl czy to prawda ze morza tam postawić serwa CS za 18.30 zł i ile morza tam slotów mieć max z AMX i pluginami i ile transferu zużywa miesięcznie serwer cs 1.6 bo przejmuje sie tym limitem 1 gb miesięcznie (czytałem ze 12 ale czy da sie więcej bez lagów i z amx)
Błagam was mam problem niemoge znalezc na necie nigdzie tego archwium engine.v15.tgz bo ten co byl podany w poradniku niedziala ;( Proszę niech ktoś podeśle mi go plssss
Dodano: Wto 25 Mar, 2008 ]
ok problem już rozwiązany znalazłem tego linka:...
Mam taki dziwny problem ... :mad: po wgraniu amxxa na serwa... itp serwer przy zmianie
mapy sam sie crashuje , i musze na nowo go właczac .... jest jakis sposob żeby to ominac xD?
Witam chciał bym założyć serwa na http://www.shell.4us.pl/ lecz mam kilka pytań:
1. Ile uciągnie maxymalnie osob taki serwer
2. Czy niema problemu z Lagami
3. Czy ktoś już zakładał tam serwer
4. Czy Często serwer pada
No to chyba tyle jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to napisze.. Z góry...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u