Witam
chciałem postawić serwer ns na liveboxie. Zrobiłem wszystko wg poradnika ze strony. Niestety nie mogę połączyć sie ze swoim serwer, tzn. wpisujac w konsoli: connect (ip lewego górnego rogu w hlds) to wchodzi jedna kreska, kilka razy próbuje sie połączyc i koniec. Próbowałem
wielu rzeczy i nic nie pomaga. Proszę o pomoc
nie mozesz wklejac IP tego co pisze w HLDS tylko takie jakie masz IP liveboxa. Wpisz IP liveboxa twojego a potem port (TwojeIpLivebox:np. 27015 lub 27016)
Witam. Mam maly problem z progamem hlds.
Wlaczal programik, wklejam ip do cs-a, laduje sie cs i gdy chce dojsc do tt lub ct server sie wylacza. POMOCY!!!
Witam. Otóż mam taki problem, że za każdym razem jak stawiam serwer hlds to po chwili wyświetla się komunikat aby zrestartować serwer. Reinstalowałem cs i instalowałem z prawie wszystkimi patchami i nadal to samo. Proszę pomózcie:black_eye:
witam mam taki problem otóż gram sobie gram a serwer po 10 rundach bodajże sam sie restartuje i wszystko od nowa .. tzn nie wywala mnie z niego ale kasa od 800 i punkty kasują sie :/ proszę pomóżcie
jakby bylo przydatne podam zawartosc server.cfg moze tam cos sie przestawilo
hostname " Welcome...
Witam, czy zagram w counter strike z LIeboxem z tp?? 1024 kb prędkość, właśnie chcę grać w "kantera" a ten net mi sie nie pozwala.... Mam nie daleko do punktu więc zasięg będzie dobry, prosze o odpowiedź z góy dziękuje
Miałem serwer packa plus moje pluginy , lecz kiedy dodalem deathmatch i żeby zabijac można było tylko za pomocą headshoot i hlguard. Hlds kiedy się ładował wychodził :/. Wyciąłem cały folder addons i zainstalowałem packserwer adrixa i usunołem pluginy z plugins.ini i teraz kiedy ktoś wejzie na...
Witam otóż mam 2 komputery i na jednym mam internet neostrada tp 512 szybkość i serwer wszystko działa każdy może wejść i grać, a na drugim mam bezprzewodowy 1,8 mb i serwer założe i wejdę ale inni już nie mogą wejść dlaczego tak jest?
Przełączenie 2 komputera na neostrade tp nie wchodzi w...
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd.
Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :(
POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
witam..
chce postawić server przez HLDS.. ale.. ale nie moge..
zawsze jak odpalam to wywala mi bład windowsa..(błąd jest klasyczny windowsowski "wystąpił problem z aplikacją HLDS Luncher i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty." -,-) instalowałem kilka patchow.. jakis tam format.. nic...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u