Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu problem z liveboxem i hlds:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 972
Narzędzia wątku

problem z liveboxem i hlds

rourk3 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
chciałem postawić serwer ns na liveboxie. Zrobiłem wszystko wg poradnika ze strony. Niestety nie mogę połączyć sie ze swoim serwer, tzn. wpisujac w konsoli: connect (ip lewego górnego rogu w hlds) to wchodzi jedna kreska, kilka razy próbuje sie połączyc i koniec. Próbowałem
wielu rzeczy i nic nie pomaga. Proszę o pomoc

dawidboger is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

a jaki port przekierowałeś bo 27015 niedziała ja mam 27016 i chodzi

burn is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

nie mozesz wklejac IP tego co pisze w HLDS tylko takie jakie masz IP liveboxa. Wpisz IP liveboxa twojego a potem port (TwojeIpLivebox:np. 27015 lub 27016)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
HLDS - problem.
Witam. Mam maly problem z progamem hlds. Wlaczal programik, wklejam ip do cs-a, laduje sie cs i gdy chce dojsc do tt lub ct server sie wylacza. POMOCY!!!
Pytania z odpowiedzią
Cs 1.6 Problem hlds :(
Mam problem z hlds. Otóż stawiam serwer czekam 2 godziny i właśnie nikt mi nie wchodzi na serwer. Wszystkie porty przekierowane... POMOCY!
Problemy z CS 1.6
Problem HLDS
Witam. Otóż mam taki problem, że za każdym razem jak stawiam serwer hlds to po chwili wyświetla się komunikat aby zrestartować serwer. Reinstalowałem cs i instalowałem z prawie wszystkimi patchami i nadal to samo. Proszę pomózcie:black_eye:
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
PROBLEM Z HLDS
witam mam taki problem otóż gram sobie gram a serwer po 10 rundach bodajże sam sie restartuje i wszystko od nowa .. tzn nie wywala mnie z niego ale kasa od 800 i punkty kasują sie :/ proszę pomóżcie jakby bylo przydatne podam zawartosc server.cfg moze tam cos sie przestawilo hostname " Welcome...
Problemy z HLDS
Czy zagram w Countera z LiveBoxem?
Witam, czy zagram w counter strike z LIeboxem z tp?? 1024 kb prędkość, właśnie chcę grać w "kantera" a ten net mi sie nie pozwala.... Mam nie daleko do punktu więc zasięg będzie dobry, prosze o odpowiedź z góy dziękuje
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z Hlds
Nie wiem czemu jak włanczam serwer wyskakuje mi bląd! http://img148.imageshack.us/img148/1166/beztytuuza4.jpg pozdrawiam!
Problemy z CS 1.6
Problem hlds
Miałem serwer packa plus moje pluginy , lecz kiedy dodalem deathmatch i żeby zabijac można było tylko za pomocą headshoot i hlguard. Hlds kiedy się ładował wychodził :/. Wyciąłem cały folder addons i zainstalowałem packserwer adrixa i usunołem pluginy z plugins.ini i teraz kiedy ktoś wejzie na...
Problemy z HLDS
Problem HLDS
Witam otóż mam 2 komputery i na jednym mam internet neostrada tp 512 szybkość i serwer wszystko działa każdy może wejść i grać, a na drugim mam bezprzewodowy 1,8 mb i serwer założe i wejdę ale inni już nie mogą wejść dlaczego tak jest? Przełączenie 2 komputera na neostrade tp nie wchodzi w...
Problem z serwerem HLDS - jeden problem z glowy :)
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd. Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :( POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Problem z HLDS
witam.. chce postawić server przez HLDS.. ale.. ale nie moge.. zawsze jak odpalam to wywala mi bład windowsa..(błąd jest klasyczny windowsowski "wystąpił problem z aplikacją HLDS Luncher i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty." -,-) instalowałem kilka patchow.. jakis tam format.. nic...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz