Popularne odwołania do tej strony: cs jak podmienic modele broni steam, modele broni steam, gdzie są modele broni na steam, jak podmienic modele w steam, gdzie modele w cs, jak podmieniac modele w csie, jak podmienic modele na steam, jak zmienić modele broni w steam, jak podmienic modele broni w steam, cs 1.6 inne modele broni na server, jak podmienic modele granatow cs, jak podmienic modele cs 1.6 non steam
Witam, od niedawna mam serwer Gun Game i chcem podmienic modele broni na inne. Prosze o wyjasnienie gdzie i jak podmienic, bo jest trudniej niz na Non-Steam.
Mam problem, ponieważ gdy chcę wgrać model broni na serwa to nic się nie zmienia. To co pobrałem z FPSBANANA wklejam do /models/ i nic się nie zmienia na serwie (oczywiście zmieniam mapkę).
GameServ.pl
Witam
Potrzebuje modeli z cs:cz tylko broni ale nie żeby to były modele tylko jak trzymam i widac z z cz:cz tylko modele
v_model
p_model
w_model
Badzo bym prosil o te modele
Do jakiego folderu zainstalować modele broni
/steam/steamapps/(ur acc name)/cstrike/materials/models/weapons/w_models
taki coś dostaje w plikach ale co mam wstawic cały folder czy te z koncówką .vtm czy .vtf??
Poszukuję modeli broni z CZ ... szukałem na fpsbanana i nie znalazłem.... chodzi mi o standardowe modele broni z CZ, aby podmienić z CS 1.6, ponieważ z CS 1.6 znudziły mi się :D
Bardzo proszę o pomoc :)
Witam. Najprawdopodobniej jutro kupuję steam. O ile się nie mylę to steam to po prostu Oryginał cs'a czyli np. CS antologhy. Nie którzy mówią mi, że modele broni i wygląd postaci, dzwięk jest inny niż w cs ns. Nie którzy natomiast mówili mi, że nic się nie zmienia. Jak to w końcu jest?
Ps; czy...
Witam. Chodzi o to, że jak wchodzę na server to pisze :
http://images50.fotosik.pl/57/dd84b111f31b44f0.jpg
I nie wiem co zrobić....
Z góry dziękuje i pozdrawiam :vhappy: