Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu Jak usunąć screen:

,

Popularne odwołania do tej strony: how to uninstall hlds, jak usunąć screena

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1592
Narzędzia wątku

Jak usunąć screen

Traider is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam wpisałem w konsoli putty sceen z serverem i server działa a jak potem go wyłączyć przepraszam za zbędne tematy itp. Ale jestem noobe ;/

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

no to wpisz
Kod:
screen -r

a następnie naciśnij CTRL+C

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Traider is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

dziekuję muszę cię nakarmić :P

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Jak to usunąć ?
Witam, mam pewien problem. Więc wszedłem dzisiaj przez pomyłkę na jakiś bodajże czeski serwer JailBreak, po wyjściu z niego ustawiło mi na klawiaturze wiele spamujących ten serwer bindów, z bindami udało mi się poradzić ale ustawiły mi sie także takie oto reklamy serwera w menu cs'a. Wie ktoś jak...
Problemy z CS 1.6
Jak to usunąć ?
Pomóżcie mi nie mam pojęcia jak usunąć ten plik poniżej zamieszczam link, proszę o pomoc z góry dziękuję. Imageshack - roftl.jpg
Pytania z odpowiedzią
Co usunąć z FTP? (xaa.pl)
Elo all.. Mam problem z webspellem wgrałem całyego webspella na FTP i nie moge wejsc i go zainstalować i teraz takie pytanie czy moge usunąć wszystkie pliki z FTP na xaa.pl? Prosze o pomoc z góry dzięki ;) Kto mi pomoże zainstalować webspella czeka go nagroda xDD:P GG: 10654782 ;)
Archiwum forum
Wirus, jak usunąć?
Witam , mam prawdopodobnie wirusa nie wiem jak go usunąć . wyglada to tak że wchodzę w jakis program dziala kilka minut po czym sie wyłacza czasem piszczy czasem robi sie niebieski ekran i uruchamia sie ponownie . myslę że lsass.exe bo podczas uruchamiania systemu wlacza sie komunikat czy...
Windows XP
Usuń ktoś tło.
Usunie ktos tło z tego obrazka ? http://images41.fotosik.pl/56/774b62514526cbcem.jpg
Prace graficzne do oceny
Jak to usunąć
Jak usunąć to co zaznaczyłem na niebiesko? wiem tylko tyle ze to sie znajduje w tym pliku ale co w nim zmienic nie mam pojecia xD C:\Program Files\Counter-Strike\cstrike\resource\UI\Spectator głownie to chodzi o napisy counter-terrorist, terrorist, czas i nazwę mapy a to czarne tlo żeby...
Problemy z CS 1.6
usunąć
usunąć
Archiwum forum
jak to usunąć??
Czy mógłby mi ktoś podać jakiś prosty sposób na usunięcie TEGO: http://img398.imageshack.us/img398/4738/juupqr8.png Mam cs steam. Wszedłem na jakiś servek non-steam i mi się to włączyło i nie chce wyłączyć. Jest jakaś komenda w consoli?? Proszę o szybką odpowiedź Chodzi mi o te napisy z...
Problemy z CS 1.6
Usunąć AMX mod O.o
:oops: Mógłby ktoś mi powiedzieć jak można usunąć AMX Mod`a? Chciałbym pograć sobie z botami a ustawia mi się GunGame -.- Jestem n00bie wiec krok po kroku proszę xD
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz