Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS. |
|
Popularne odwołania do tej strony: jak zainstalować zombie mod, jak wgrac moda na serwer cs, jak wgrac zombie mod, jak wgrać moda do cs, jak wgrac mod do cs, jak wgrać mody do cs, jak wgrac moda do cs, jak wgrac mod na serwer cs, jak wgrać mod do cs, jak wgrac zombie moda, zombie mod jak wgrać, zombie na swoim serwerze, how to upload zombie maps, instalacja moda zombieme na hlds, jak wgrac mody na serwer cs, hlds cs zombie, jak zainstalowac zombie mod, jak wgrać zombie moda, pomoc zobmi mod, gta iv wgrywanie modów, how to install zombie mod on cs 1.6
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy! |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Witam, jestem tu nowy i nie siedziałem długo na forum więc nie mam pojęcia jak rozwiązać swój problem   . Chce na swoim serwerze zainstalować zombie mod i nie mam pojęcia jak to zrobić, więc pisze z nadzieją, że ktoś mi to wytłumaczy krok po koku ;-);-);)
|
|
|
|
 |
 Odp: jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy! |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
8 za 7 wypowiedzi
Postawił: 3
|
Zombie ME v3.1 Update! '3/11/08' - AlliedModders
zombieme.rar wklejasz do cstrike
zombieme wklejasz do plugins Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\plugins
w configu dopisujesz zombieme.amxx czyli Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins .ini
jesli tego nie zrozumiesz wez napisz do mnie na gg 4380850
jak pomogłem daj gibona
|
|
|
|
 |
 Odp: jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy! |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
179 za 138 wypowiedzi
Postawił: 41
|
warna nie chcesz ?
Mody instaluje sie tak jak kazde inne pluginy ;)
Przeladuj # 1 [Only DD2] - IP: 91.210.128.58:27015
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Instalacja AMXBANS
Dla prawdziwych Nowicjuszy ;)
AMXBANS działa NA PEWNO na hostingu: Unixstorm i Prohost
Wymagania:
~ Najnowsze wydanie MetaModa (np. v1.19p32)
| Poradniki AMX/AMXX |
|
witam, tak szukalem szukalem i znalzlem co nieco ale nie do konca rozumiem.
chcialbym ogladac mecze hltv na zywo, jednak nie wiem jak. mam podane np. info o meczu i hltv4.verygames.net:27056 takie cos. idzie cos z tego wyciągnąc?
wyczytalem , ze polega to na wejsciu na dane ip, i tam...
| OffTopic - Counter Strike |
|
Przeglądając forum zauważyłem, że Nasi użytkownicy ostatnio proszą o opis instalacji webspell. Postanowiłem napisać mały poradnik. Mam nadzieje ze napisany jest dość zrozumiale oraz ze kiedyś komuś sie przyda.
INSTALCJA WEBSPELL. KROK PO KROKU
1. Ściągamy webspell wersja Webspell.pl...
| CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe |
|
Jak wiecie zapewne dobra komunikacja podczas gry w cs to podstawa.Dlatego tym celu powstał poradnik dla tych co nie potrafią obsługiwać sie vt czyli ventrilo.
1.Na poczatek trzeba pobrać Ventrilo wystarczy kliknąć na link obok:
lub stąd:
Ventrilo - Download
Po zainstalowaniu otwieramy...
| Internet i sieci |
|
Chcesz zarobić 3,5 zł/h albo więcej zbytnio się nie wysilając? - przeczytaj !!!
Wystarczy, że masz komputer z dostępem do internetu i trochę wolnego czasu (ile masz czasu tyle zarobisz)
Cały patent polega na oglądaniu reklam, które trwają 30 sekund każda (Nie trzeba oglądać, można...
| Archiwum forum |
|
Witam. Mam problem ze znalezieniem alien moda i z zainstalowaniem go na serwer cs 1.6. Czy moglbym prosic o pomoc w odnalezieniu alien moda (link albo cos) i opisanie jak wgrac? Z gory dziekuje i pozdro. :grin:
| OffTopic - Counter Strike |
|
Cześć! Niedawno chciałem zainstalować stronkę klanową na yoyo.pl, oraz na republice(z Nuked Clan), niesety nie wiem, gdzie tam jest ta baza MySQL... jeszcze, po wgraniu plików na ftp, i wejściu na stronkę wyświetla się, że jest w budowie! Pomocy, czy może ma ktoś poradnik na byle jaki, darmowy...
| Archiwum forum |
|
Jak zacząć grać ?:aikido::aikido:
Poradnik krok po kroku:
Przygotowanie do gry
Słuchawki - jeżeli ktoś nie ma to radzę przekręcić głośność w głośniku na większą.
| Instalacja gry i podstawy |
|
W swoim dość dokładnym poradniku dla nie kumatych i nie wiedzących pragnę wyjaśnić, tak skomplikowany proces jak instalacja CS 1.6 nonsteam, a także instalacja sXe Injected aby grać na niektórych serwerach, które tego wymagają.
No to „let’s do it”
Na początku zaglądamy do tego tematu, jest to...
| Poradniki do Counter Strike 1.6 |
|
Witam...
Mam takie pytanie... no prosbe ;-)
o wytlumaczenie krok po kroku instalacjii pluginow:
-serwer redirect
i
-server_rules
| Amx Mod X |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|