Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy!:

, , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zainstalować zombie mod, jak wgrac moda na serwer cs, jak wgrac zombie mod, jak wgrać moda do cs, jak wgrac mod do cs, jak wgrać mody do cs, jak wgrac moda do cs, jak wgrac mod na serwer cs, jak wgrać mod do cs, jak wgrac zombie moda, zombie mod jak wgrać, zombie na swoim serwerze, how to upload zombie maps, instalacja moda zombieme na hlds, jak wgrac mody na serwer cs, hlds cs zombie, jak zainstalowac zombie mod, jak wgrać zombie moda, pomoc zobmi mod, gta iv wgrywanie modów, how to install zombie mod on cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7642
Narzędzia wątku

jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy!

Kakaa™ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, jestem tu nowy i nie siedziałem długo na forum więc nie mam pojęcia jak rozwiązać swój problem . Chce na swoim serwerze zainstalować zombie mod i nie mam pojęcia jak to zrobić, więc pisze z nadzieją, że ktoś mi to wytłumaczy krok po koku ;-);-);)

Odp: jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy!

emptyyy is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Zombie ME v3.1 Update! '3/11/08' - AlliedModders

zombieme.rar wklejasz do cstrike

zombieme wklejasz do plugins Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\plugins

w configu dopisujesz zombieme.amxx czyli Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins .ini

jesli tego nie zrozumiesz wez napisz do mnie na gg 4380850

jak pomogłem daj gibona

Odp: jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy!

' fil0ne is Online
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

warna nie chcesz ?

Mody instaluje sie tak jak kazde inne pluginy ;)

Przeladuj # 1 [Only DD2] - IP: 91.210.128.58:27015

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Instalacja AMXBans (krok po kroku)
Instalacja AMXBANS Dla prawdziwych Nowicjuszy ;) AMXBANS działa NA PEWNO na hostingu: Unixstorm i Prohost Wymagania: ~ Najnowsze wydanie MetaModa (np. v1.19p32)
Poradniki AMX/AMXX
krok po kroku jak ogladac na zywo
witam, tak szukalem szukalem i znalzlem co nieco ale nie do konca rozumiem. chcialbym ogladac mecze hltv na zywo, jednak nie wiem jak. mam podane np. info o meczu i hltv4.verygames.net:27056 takie cos. idzie cos z tego wyciągnąc? wyczytalem , ze polega to na wejsciu na dane ip, i tam...
OffTopic - Counter Strike
[WEBSPELL] Instalacja krok po kroku
Przeglądając forum zauważyłem, że Nasi użytkownicy ostatnio proszą o opis instalacji webspell. Postanowiłem napisać mały poradnik. Mam nadzieje ze napisany jest dość zrozumiale oraz ze kiedyś komuś sie przyda. INSTALCJA WEBSPELL. KROK PO KROKU 1. Ściągamy webspell wersja Webspell.pl...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Ventrilo krok po kroku
Jak wiecie zapewne dobra komunikacja podczas gry w cs to podstawa.Dlatego tym celu powstał poradnik dla tych co nie potrafią obsługiwać sie vt czyli ventrilo. 1.Na poczatek trzeba pobrać Ventrilo wystarczy kliknąć na link obok: lub stąd: Ventrilo - Download Po zainstalowaniu otwieramy...
Internet i sieci
Krok po kroku jak zarobić na BUXA'ch w necie
Chcesz zarobić 3,5 zł/h albo więcej zbytnio się nie wysilając? - przeczytaj !!! Wystarczy, że masz komputer z dostępem do internetu i trochę wolnego czasu (ile masz czasu tyle zarobisz) Cały patent polega na oglądaniu reklam, które trwają 30 sekund każda (Nie trzeba oglądać, można...
Archiwum forum
Skad pobrac alien moda i jak go zainstalowac na serwer? Pomocy Krok po kroku.
Witam. Mam problem ze znalezieniem alien moda i z zainstalowaniem go na serwer cs 1.6. Czy moglbym prosic o pomoc w odnalezieniu alien moda (link albo cos) i opisanie jak wgrac? Z gory dziekuje i pozdro. :grin:
OffTopic - Counter Strike
Strona klanowa. Krok po kroku... pomocy!
Cześć! Niedawno chciałem zainstalować stronkę klanową na yoyo.pl, oraz na republice(z Nuked Clan), niesety nie wiem, gdzie tam jest ta baza MySQL... jeszcze, po wgraniu plików na ftp, i wejściu na stronkę wyświetla się, że jest w budowie! Pomocy, czy może ma ktoś poradnik na byle jaki, darmowy...
Archiwum forum
Jak zacząć - krok po kroku
Jak zacząć grać ?:aikido::aikido: Poradnik krok po kroku: Przygotowanie do gry Słuchawki - jeżeli ktoś nie ma to radzę przekręcić głośność w głośniku na większą.
Instalacja gry i podstawy
Instalacja CS 1.6 nonsteam - krok po kroku, ze screenami
W swoim dość dokładnym poradniku dla nie kumatych i nie wiedzących pragnę wyjaśnić, tak skomplikowany proces jak instalacja CS 1.6 nonsteam, a także instalacja sXe Injected aby grać na niektórych serwerach, które tego wymagają. No to „let’s do it” Na początku zaglądamy do tego tematu, jest to...
Poradniki do Counter Strike 1.6
ptyanie --i-> odp krok po kroku
Witam... Mam takie pytanie... no prosbe ;-) o wytlumaczenie krok po kroku instalacjii pluginow: -serwer redirect i -server_rules
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz