Popularne odwołania do tej strony: instalacja serwera cs na debianie, come installare un server cs 1.6, jak postawić dedyk cs 1.6, instalacja cs 1.6 na serwerze dedykowanym, jak zrobic serwer na dedyku, jak postawic serwer css ns na dedyku, instalacja cs na dedyku, jak zrobic dedyk server gta sa, jak postawic cs 1.6 dedyk, jak zrobic serwer cs 1.6 na dedyku, jak zrobic na dedyku serwer cs, gta sa instalacja cs, jak postawic dedyka cs steam, steam jak pobrać dedyka cs
Witam mam pytanie, otóż posiadam Serwer Dedykowany, a tak naprawde to 2 :P. no i nie iwem od czego zacząć instalacje serwera. System operacyjny dedyka to "Linux" więc jakie tma pliki wgrać itd...
Witam , mam pewien problem. Mam swojego dedyka i probuje postawic serwer do swata. Klikajac w "Swat4dedicatedserver.exe" serwer sie wlacza i po chwili zamaist wiadomosci "dziala" samoczynnie sie wylacza. Jak temu zaradzic ?
Witajcie !
Mam problem, otóż na jednym serwerze CS 1.6 z diablomodem śmiga pieknie, tam mam debiana 4.0
A teraz mam drugiego dedyka z debianem 5.0 i wgrywam doslownie to samo i serwer sie crashuje kiedy wgram diablomoda.
Gdzies widzialem juz taki temat, lecz nie do konca odpowiedzial mi na...
Witam.
Wczoraj zainstalowałem na serwerze dedykowanym serwer cs.
Wgrałem już przygotowanego AMXa, problem spotkał mnie przy binarkach.
Nie mam pojęcia jakie dokładnie wgrać na czysty serwer aby mi wszystko działalo na STEAM/NS.
Mógłby mi ktos pomóc?
PS: JAK dokonać aktualizacji serwera? Bo...
Witam.
Mam dośc duży problem, a więc wczoraj nabyłem serwer dedykowany i postanowiłem zainstalowac na nim serwer cs.
Wierny wiaderko.com zasięgnąłem do ich zasobów poradników. Znalazłem dośc treściwy i miły dla oka: ...
Witam. Mam jakiegos dedyka, na którym stoją serwery do gta:sa mp . Próbowałę postawić serwer cs'a, na putty mam takie coś:
lobuzz@r21677:~/hlds_l$ ./hlds_run -autoupdate -game cstrike +maxplayers 18 +exec server.cfg +map de_dust -debug -condebug
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised...
Posiadam serwer Cs 1.6 na dedyku. Nie jest on widoczny w wyszukiwarce serwerów i tu moje pytanie jak to odblokować. Wiem że przy zwyklym serwie który hostuje na kompie wystarczy usunąc jeden wyraz a tu ?...
Do dedyka mam dostęp FTP.
Prosze POMOCY!!!
Witam, chcialbym sie dowiedziec szczegolowo proces instalacji serwera cs (dla steam i non steam ) na serwerze dedykowanym, co pobrac itp jak dokladnie przeprowadzic instalacje, ile miejsca potrzeba, i ile mniejwiecej to pobiera transferu, zgory dziekuje.
Witajcie,
IP serwera: 91.121.146.194:6969
Na serwerze obecnie grają głównie członkowie mini klanu *DRES*
Główny admin *DRES* Michał, drugi admin *DRES* Ptaq
Sama nazwa jest, pewnego rodzaju ironią, nie mamy nic wspólnego z dresiarzami :) sami mamy po 20 - kilka lat i cechuje nas wysoka...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam