Popularne odwołania do tej strony: serwery do half life, serwery do hl, serwery do half-life, serwery hl, serwer do half life, serwery do half life non steam, serwery hl non steam, serwery half-life, serwery do half life 1.6, half-life serwery, serwer half life, servery half life, hl serwery, serwery do cs half life, half life servery, serwery half life non steam, half life serwery non steam, servery do half life, serwery do half life 1.6 non steam, servery hl, serwery do half life 1 non steam, serwery do hl non steam, serwery do half live, serwery halflife, servery half-life
Sciagnalem cs 1,6 v32 digitalzone, w ktorym jest takze half life. Serwer do csa dziala normalnie, ale ten do hl pokazuje komunikat "LAN servers are restricted to local clients ". Czy zna ktos rozwiazanie na ten problem?
Wiem, ze jest mozliwosc stworzenia serwera non steam do hl, bo znalazlem kilka takich przez zakladke "internet", pytanie tylko jak?
*Hamachi nie probowalem, ale wolalbym zostawic go jako ostatecznosc.
*Ustawianie (sv_lan x) - probowalem ale nie pomaga.
Sprzedam Konto Steam z 2008 roku. Na koncie znajdują się następujące gry:
- Half Life 2
- Half-Life 2: Lost coast
- Half-Life 2: Deathmatch
- Portal: First Slice
Status VAC: W dobrym stanie
Nie rejstrowane na ligach!
Witam wsztkich , jest to moj pierwszy post na tym forum i mam takie male zapytanie . Steam do cs sourec mam od pewnego czasu , wczesniej mozna bylo pobrac odrazu z zakladek gry cs:s half life 2 , half life 2 DM , Half life 2 LC . Po tym update weszły nowe dodatki do half life 2 . Pobralem je...
Sprzedam Konto steam z następującymi grami:
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life 2: Lost Coast
*Source SDK
Konto jest z : July 21, 2008
Stan VAC: W dobrym stanie
Jak w temacie ... Mam do sprzedania konto Steam z grami CS 1.6 i Half Life za jedyne 20 zł. Zaznaczam iż jest to samo konto, bez płytki instalacyjnej (kupione na kampno.pl). Dlaczego tak tanio ? Definitywnie rezygnuje z gry w CS'a i pilnie jest mi potrzebny hajs, więc sprzedaję konto za "grosze"....
Yo Ziom ;}
Mam pytanko ... Czy wiecie może z kąd moge zassać
HALF LIFE 1 ?
Z góry Thx ;]
Tylko Niepiszcie mi " A Googli nie ma ? "
Bo jusz szukałem i nie znalazłem :(
Witam Was ;]
Mam pytanko...czy do Counter Strika Source (non steam) da się "dograć" HL2 bez potrzeby ściągania jakiś kilku Gigowych plików? (jakis addon do cs:s czy cuś :P )
Chodzi mi o to żeby można było grać w Single Player;]
Pozdrawiam ;)