fakefull_original.amxx - dodałem do plugins
fakefull_original.sma - dodałem do scripting
do plugins.ini dodałem fakefull_orginal.amxx
Cvary dodałem
Nazwy Botow dodałem do data/lang
Robie rr serwera , i dalej nie ma botow na spectate , a komenda nie działa jakby ich nie było albo plugin zjeb***...
Dobra już all działa tylko np jak mam 25 botów na spectate i jest 25/31 ale ja chcę że jak jest 25/31 - 25 fake na spectate to np jak wbija 2 osoby to zostaje 25 a 2 fake wywala jak to zrobic ?
Witam... Szukam botów na SERWER cs non steam/ steam (nie takich żeby sobie samemu na singlu pograć z botami) tylko takich, że jak nie będzie na serwerze nikogo to dodają się cztery boty po 2 do teamu i jak jeden gracz dołączy do gry to jeden bot będzie usunięty i tak ciągle aż będzie 4 "normalnych"...
Witam, a więc szukałem troche, nie znalazłem.
Mianowicie gracze grający na moim serwerze na GameTrackerze i HLSW mają etykietke "BOT", nie wiem jak to rozwiązać, a chcę się tego pozbyć bo GT mi nie liczy prawidłowo statystyk :sad:
Proszę o pomoc
Siema, mozne jest jakis plugin zeby np: jak mam 16 slotowy serwer i jak np gra z 5osob na serwerze to zeby automatycznie dodawało boty na serwer lub jak jest pusty to boty graja same na sobie?? i automatycznie jak ktos wchodzi to wywali 1 ??
Zależy mi na tym pluginie, ponieważ mam nowy serwer i chciałbym wgrać boty żeby więcej ludzi grało ..
Narazie udało mi sie ustalić, że jest to plugin fakefull. Jakby ktoś miał link, albo mi opisał byłbym bardzo wdzięczny ..
Pozdro..
Witam. Mam z - boty..
i sobie ztuningowałem zwykły serwer robiony przez new game - zaistalowałem amx..
i jest amx wszystko działa ok...
pokazuje się Welcome Counter Strike itd..
ale chcialbym wrzucic zboty.. i tu sie pojawiaja schody..
wciskam h - add bot itd.. ale nie wchodzą one na...
Mam problem gdzy sciagalem rozne boty wgrywalem jak pisalo i nie dzialaly mam prosbe zeby ktos dal link do takich ktore dzialaja i instrukcje jak wgrac
Ogolnie robie serwery amx i takie pierdoly ale wlasnie z tymi botami mam problem
sewrer gamepad.pl 14 slotow
Szukałem, szukałem i nic nie znalazłem...
Jak wrzucić boty na serwer CS 1.6 NS z amx?
Jakie boty ściągnąć?
Jak kolejno postępować?
Proszę o jasny i przejrzysty samouczek :)