Witam jestem tu nowy i mam prośbę. Prosiłbym o podanie dokładnej instrukcji (najlepiej prostej) jak założyć darmowy serwer z modem JailBreak. Gdyż próbowałem ale mi to nie wychodziło. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
|
|
Witam jestem tu nowy i mam prośbę. Prosiłbym o podanie dokładnej instrukcji (najlepiej prostej) jak założyć darmowy serwer z modem JailBreak. Gdyż próbowałem ale mi to nie wychodziło. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
Ostatnio edytowane przez patro154 ; 14-12-2010 o 19:47
najpierw sciaganij sobie amx mod x stad ->, po sciagnieciu zainstaluj go. Nastepnie szukasz jakiegos modu jail break i montujesz jego pliki. Tu gdzie jest napisane:Kod:http://www.amxmodx.org/dl.php?filename=amxmodx-installer-1.8.1.exejak bedzie jakis problem to piszKod:Aby dodac Plugin musimy miec napewno plik z rozszerzeniem .amx oraz .sma. W zaleznosci od pluginu niekiedy sa to dzwieki, notatniki (.txt), ustawienia konfiguracyjne (.ini), pliki .mdl 1. Plik z koncowka amx wklejamy do addons\amxmodx\plugins. 2. Plik z koncowka sma wklejamy do addons\amxmodx\scripting. 3. Teraz wchodzimy w addons\amxmodx\configs i szukamy pliku Plugins. Gdy juz go znajdziemy zjezdzamy na sam dol i od nowej linijki wpisujemy nazwe pluginu .amxx np. dajmy na to ze nasz plugin co wkleiliscie do plugins zwal sie roundsound.amx to do Plugins wpisujecie roundsound.amxx. 4. Plik konfiguracyjny (.ini jesli oczywiscie jest) wklejamy do addons\amxmodx\configs. 5. Plik tekstowy (.txt jesli jest) wklejamy do addons\amxmodx\data\lang. 6. Plik mdl wklejamy do cstrike\models 7. Pliki z muzyka wklejamy do sound\misc
jak odbalic ten server z modem.ja odpalam hlds i mam normalny server pomocy
| « HLDS nie działa z parametrem -console | Problem z Postawieniem Publicznego servera. » |