Witam. Wiele było tematów związanych z darmowym serwem na pipni.cz Jednak w żadnym z nich jednak nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Podobno wszelkie Polskie IP zostały zbanowane, jednak ja nie wiem czym się to "objawia"... Dopiero dzisiaj dowiedziałem się o możliwości założenia takiego serwera, ponieważ nigdy się tym nie interesowałem. O pipni był temat przypisany, ale został zamknięty więc zakładam ten. Proszę adminów o to aby nie usuwali lub zamykali tematu (przynajmniej przez parę dni).
Dzisiaj za pomocą instrukcji znalezionej na jednej znalezionej stronie założyłem konto (tak ok. 14.00). Na e-mail dostałem wiadomość ( IP, hasło itd.). Zalogowałem się na podanej stronie, jednak nie mogę "uruchomić" opcji Start:
ImageShack - Hosting :: beznazwyee5.jpg
Nie wiem co mam robić. Według instrukcji powinienem wybrać opcję START (darmową) jednak takowej w chwili obecnej przy rejestracji nie ma oO. Wybrałem więc opcję ADVANCED. Później założyłem nawet drugie konto HYPER na którym było podobnie.
Czy ktoś wie co można z tym zrobić? Może źle coś robie lub powinienem trochę poczekać...
Proszę was o kontakt ze mną w tym temacie lub na gg: 7204739
Pozdrawiam Drago