WWW.KLANZBIEC.XAA.PL
Nasz klan oficjalnie przeszedł na steam. Zamierzamy zakupić wiele serwerów tak aby stworzyć przyjazną dla graczy sieć serwerów o różnych typach gry.
Nasz główny serwer:
- IP: 62.75.222.203:27082
- 24 sloty
- Typ gry FFA
- hosting: hostgame.pl
- Serwer dostępny 24...
Nazwa serwera: ManhaTTaNwww.emt.net.pl
Typ Serwera: Steam\Non Steam
Czas mapy: 20 minut
HeadAdmini: Escape,Uczen,Lechu-pl
http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.32:27037/b_560x95.png
Nazwa serwera: ManhaTTan@Hit4u
Witam,
Zapraszam na nowy prywatny serwer (niekomercyjny) CSS:SAMPEL.
Wszelkie informacje: css.sampel.pl
host: sampel.pl:27015
Proszę przed przystąpieniem do gry sprawdzić jaka mapa znajduję się obecnie i w razie jej braku - pobranie ze strony fsbanana (czyt. w google wpisz: css nazwa_mapy...
jak w temacie potrzebuje avatara na steam... zwiazane z cs napis cos w stylu zagram mixa czy jakos tak;p niech ktos cos wymysli... za kazda prace gibon tylko mam jedna prosbe... nie umiesz robic albo jestes w tym poczatkujacy to nie rob bo ja naprawde nie chce dawac na steam byle czego;]
Mam juz steam ponad 2 lata, ale nigdy nie spotkalem sie z taka sytuacja no chyba ze neta nie mialem wtedy sie tak dzialo ;), ale neta jak najbardziej teraz mam i nie wiem co jest no to screany juz daje
No to tak uptaduje sie Problemzesteamem.JPG | pablo1982 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl...
mam maly problem za steam. reinstalnalem steama i mi sie avatary nie pojawiaja a spolecznosc juz od 2 dni mi sie wogole nie wlacza:/ laduje laduje i nie moze sie zaladowac:/ dam gibona jak ktos pomoze mi rozwiazac ten problem. z gory thx
a wiec tak mam problemik ze stamem i zaraz oszaleje jak cos nie zrobie moj kolega z klanu ma to samo a mianowicie:
gralismy na serwerze bo nagle dostalismy bany wiec poszlismy na swoj serwer klanowy zdziwilem sie ze mi sie sam nick zmienil na cs z TeX na CODE iNFECTED wiec sobie zmienilem na...
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
znalazłem wiele ale do 1.6
A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają.
Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera
Wyświetla się cmd i po chwili znika
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u