Elo mam problem mianowicie dotyczy on tego ze jak ktoś zostanie zabity to gdy wypadnie z niergo bron to ma tylko 1 magazynek co tzreba zrobic zeby bylo całe amo jakie miał?
z góry dzieki i pozdrp
Nie, to nie jest plugin... jeśli ktoś z twojego teamu da Ci broń - będzie pusta...
Jeśli to przeciwny team, albo kupują po 1 magazynku, albo masz z ratami coś ...
Tez mialem mało ratów, to podniosłem broń a jej nie było ... reinstal i przerobienie cfg pomogło.
zal wy spamujecie i dotego nie w tym temacie co trzeba :/ botS
a ty spamujesz odkopując tematy... jeszcze gorzej... Zamykam
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Mam taki problem że wczoraj zrobiłem reinstal CS-a i teraz jak biegnę na klawiszu "W" i naciskam 2 żeby zmienic broń to się nie zmienia ;/ i jak nacinę "A" to nie działa 1 i jak nacisnę "D" to nie działa 3 ! ;/ Ale gdy stoję i naciskam to działaja normalnie :O PomocY!!!
witam
mam taki problem iz przy starcie rundy kazda bron jaka mam w rekach mi sie sama przeladowuje chociaz jest caly magazynek jest to denerwujace bo jedynym sposobem na skonczenie tego przeladowywania jest strzal jednak czasami nawet ten 1 nabuj sie przydaje
w czym tkwi problem?? prosze o pomoc...
witam,,mam problem,,kupiłem z kumplem serwa na 4us.pl i nagle jest not respoting :/ jest opłacony ,około tygodnia temu było to samo tylko kumpel nie mógł sie na niego zalogowac,a teraz może ,co może byc przyczyną?z góry dzięki za odpowiedz .pozdrawiam ;]
Witam , mam problem maly xD
Natomiast z broniami
Glock - ma dzwiek z mp5 / jak nadusze prawy przycisk myszy to niekeiedy nawala jak mp5 i nie bierze mi amo xD
mp5 - strzela jak uzi z tlumikiem :]
defender i framas - no sound xD
3 macie jakies pomysly ? Oprocz tak zwanej reinstalacji ?
Mam problem. :neutral:
Wgrałem sobie nowe bronie (cstrike/models/nowa broń.mdl) i gdy wybieram mapke by sobie zagrać z botami to pod koniec wczytywania wyłancza sie do menu gry :???:
PROSZE O POMOC
Witam chciałbym sie spytać jak zrobic bronie bez animacji przejścia i tak aby bronie byly w prawej ręce a nóż w lewej widac to na wszystkich prawie filmikach youtube.pl
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd.
Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :(
POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Czy moze mi ktos powiedziec co trzeba zrobic w serwie by:
1. Nie przezucalo CT do Terro i na odwrot
2. Nie bylo widać jak CT pisze TYLKO do swojego teamu
3. Aby CT nie mogl brać paki
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u