Wiec mam taki problem iz kupiłem sobie "counter strike anthology" i chcę zrobic serwer counter strike 1.6 , tylko że nie mam żadnego folderu "cstrike" !! Proszę o pomoc !!!
I chciałbym wiedziec jak zrobic ten serwer!!!!!
|
|
Wiec mam taki problem iz kupiłem sobie "counter strike anthology" i chcę zrobic serwer counter strike 1.6 , tylko że nie mam żadnego folderu "cstrike" !! Proszę o pomoc !!!
I chciałbym wiedziec jak zrobic ten serwer!!!!!
robisz przez decicated server :] :gibon:
wydajce sie mi ze to masz na pulpicie takie loge hl :]
Tak ściagłem Hl dedicated serwer , ale jak np. che wgrac plugin do serwwra to jak ?
Tak mam to logo bo ściągłem , no ale jak chce wgrac plugin do serwera to jak ? i jak wgrac amx'a??
Jak włączam ten serwer to nie moge wejsc bo pisze cos o steami a mam steam przeciez!!
Prosze o pomoc !!!
@Sorry za double , myślałem że tamoto sie nie wysłało :P
NO właśnie ja tez nie wiem jak założyć serwa. wlaczam dedicated server ustawiam wszystko kopiuje IP wlaczam cs wklejam IP chce sie polaczyc i pisze
Steam validation rejected. CO ROBIC POMÓŻCIE PROSZE
![]()
krystian sciagnij amx z pluginami AMXX.pl :: Nieoficjalny polski support AMX Mod X :: Strona Główna masz tu od ch&&!
Poradnik jak zrobić server w CS 1.6 Non Steam
tu macie opisane wszystko mysle ze sie nalezy gibon :]
Dedicated Server sciagnalem z steam z narzedzi[tak trzeba bylo zrobic czy inaczej?]
Ale ja mam cs steam i nie chce zadnych amxx ani adminów che sie tylko dowiedziec czy dobrze robie i dlaczego mi nie dziala
daj mi print screem jak robisz ds
Juz wiem , co i jak ale pisze mi Steam validation rejected , a ja mam steama , to coi przesłał mar_nn nie pomaga !!!
Musi pomóc skoro mi pomogło - pewnie źle wrzuciłeś. Masz to dać do cstrike servera czyli ściezka taka będzie: C:\Program Files\Steam\steamapps\nazwa_konta\dedicated server\cstrike
Najlepiej ściągnij Pack'a i go odpal wkle go to addson :)
ej wrzucic mam tylko txt czy caly folder?? bo ja mam C:/valve/steam/steamapps/moje konto/deditect serwer/cstrike polish/ i tam to wrzucic???
pomogło mi ale czemu mi nie chca ładowac sie pliki broni ,bo gra mi sie laduje i nagle problem z np. p_ump45?? DLACZEGO???
czemu jak gram na swoim serwerze to mam ping 4000 i prawie stoje w miejscu??????
| « Problem z zalozeniem serwa | co sciagnac » |