Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu pytanie:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 640
Narzędzia wątku

pytanie

Anamden is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jesli mam zablokowane porty przez admina sieci, to jst jakis sposob zeby postawic serwa?

bartu233 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Anamden, NIE. Musisz go poprosic zeby ci przekierowal porty :arrow:

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Cytat:
Napisał bartu233
Anamden, NIE. Musisz go poprosic zeby ci przekierowal porty
Nie przekierował tylko odblokował ^^Anamden, teoretycznie tak, bo możesz postawić na takim który działa (ofc jeżeli masz zew. IP)

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Anamden is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam ip zew (stale) ale kombinuje i kombinuje i nic :(

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Pytanie o płytę główną
witam , zakupilem plyte glowna Gigabyte ma770t-ud3 i mam problem , mam zasilacz Chiefteca 405W i problem tkwi w tym ze on ma tylko 1 wtyczke 4 pin do plyty głownej a ona ma 2 takie miejsca ;] w pewnym sklepie komputerowym powiedziano mi ze jesli procesor nie jest bardzo mocny to ze bez problemu na...
Procesory, RAM, chipsety, płyty główne
Pytanie
Witam. Czy są w Polsce firmy hostujące serwery gier z płatnością Paysafecard?
Hosting serwerów gier
[Steam & Non Steam] [Problem/pytanie] Monitor ! Problem/pytanie
Witam mam pytanie, mam Viste NVIDIA GeForce , chciałem ustawic 75 HZ a mam do wyboru tylko 60, czy da sie jakoś ustawić 75GZ ? Ps. to jest laptop !
Problemy z CS 1.6
[Pytanie] Gta 4 - Pytanie i Błąd WS10
Witam!Mam do was pytanie! Czy pójdzie mi Gta 4 chociaż na minimalnych deltach?Pytam się z tego względu,że nie znam się za bardzo na tym. Grafika: Radeon 9600 PRO Proc: AMD SEMPRON 3000+ RAM: 1.5GB I jescze jedno: Jak włączam GTA 4 to wyskakuje mi przy paru crackach błąd WS10? Co mam zrobić?...
GTA
[Pytanie] Czy sie opłaca
Czy opłaca się na takim dedyku : Intel Xeon 5500 16 GB ram 1 TB Dysk Raid Łącze 50 MB IP: 80.48.218.130 - prosze sprawdzić badanie pingu Czy opłaca się założyć firme i sprzedawać serwery. ile na to wcisne. na 65 % obciązenia. I czy ce na 4.50 zł za slot publiczny + własny panel i 2.50 zł za...
Hosting serwerów gier
pytanie o /rtv
siemka mam pytanie Czy jest jakiś sposób na to żeby zrobić Rock the vote z MAŁYMI mapkami ( np. aim_map ) Lecz żeby normalny vote co 20 min pod koniec mapki miał tylko doże mapki ( np. De_dust2 ) czyli żeby rtv miał --------------------- a amx vote na koniec miał Aim_map ...
Problem z pluginem AMX/AMXX
PYTANIE
Mam parę pytań : 1 Który serwer jest stabilniejszy i są mniejsze pingi shells.pl czy shell.4us.pl (che tam zainstalować cs 1.6) 2 Jeśli shells.pl okaże sie lepsze to proszę powiedzieć którą opcje wybrać żeby mieć 12 albo 16 slotów PS. Wiem je już napisałem taki temat a admin zamknął , szukałem...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Pytanie
Witam. Mam takie pytanie , czasami widze że na serverze jakimś jest więcej graczy niż powinno być , np Players 24/22. Ale ja nie moge sie dołączyć do servera gdy jest pełny. Czy jest możliwość aby ja sie dołączył do servera pełnego? Z gury thx.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
sXe pytanie
mam zainstalowany sxe 4.4 na moim serwerze, wszystko super smiga tylko ze kumpel ma viste 64 bitowa i sxe mu niedziala... i tu moje pytanie: czy niedalo by sie zrobic czegos takiego zeby sxe omijal sprawdzanie danego nicku?
Problemy z CS 1.6
A ja mam pytanie
Czesc jestem w csa gram od niedawna i mam pytanie. co to jest takie cos gdy zmieniasz bron to ona odrazu jest gotowa do stralu tzn. nie naciaga lufy? na filmikach widzialem tak :) jak cos to zapodajcie skad mozna to pobrac i jak wlaczyc:)pozdro
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz