No więc tak. Dokonałem niezwykłej rzeczy, a mianowicie założyłem darmowy serwer na pipni.cz cs:source.
Ping mam 75 z kupą otworzonych stron, gg, skypem i aktualnym przegrywaniem w total commanderze.
Wszystko cacy tylko nasuwa mi się pytanie:
Jak zainstalować binarki ns, mani admin plugin,...
Siemka.Ostatnio odwiedziłem pewien server z deathrun i admin miał na nim skiny wgrane i mógł przydzielać określony skin określonej osobie.I moje pytanie jak wgrać skiny na server bo gdy wgrywam do siebie na kompa to tylko ja je widze;/I jaką komendą dać określony skin określonej osobie.Z góry...
Hi, bardzo chciałbym serwer na pipni.cz! Niestety bardzo trudno jest się zarejestrować :/ ... Może ma ktoś nieuzywane konto na pipni? Bardzo proszę pisać tu lub na gg://1868643
Witam. Wiele było tematów związanych z darmowym serwem na pipni.cz Jednak w żadnym z nich jednak nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Podobno wszelkie Polskie IP zostały zbanowane, jednak ja nie wiem czym się to "objawia"... Dopiero dzisiaj dowiedziałem się o możliwości założenia takiego...
Mam problem kiedy wchodzę na https://vserver.pipni.cz
i się loguję to po prawej stronie jest to małe okienko i jak chcę nacisnąć "start" nic się nie dzieje :/ tzn. przycisk "stop" i "start" są na szaro a "logout" na zielono
kiedy nacisnę przycisk "logout" normalnie się wylogowuje a "start" to...
Paka.
Wiem, że już jest już temat o pipni, nawet kilka, ale proszę go ni blokować...
Może napiszecie poradnik konfiguracji pipni? Bo konto już mam, ale nie moge tego ustawić, nie moge wgrać map, nie moge amxa wgrać, nie moge żadnych modow, muzyki, nic, po prostu nie umiem, i nie ja jeden, może...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Wbijajcie na darmowy serwer pipni.cz !!! Mili admini itp nie ma lagów. Najlepszy gracz wybiera następną mape !!!
Ip: 193.85.245.210:27015
pw: nie ma jak na razie
gg admina : 3627193
Pozdrawiam i zapraszam !!!!!!! :razz:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u