Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic serwer cs steam, jak postawic serwer cs 1.6 steam, jak zrobic serwer steam, jak zrobić serwer cs steam, jak zrobić serwer cs 1.6 steam, jak zrobic serwer w cs 1.6 steam, jak postawić serwer cs 1.6 steam, jak zrobic serwer do cs 1.6 steam, jak postawić serwer steam, jak zrobic serwer na cs 1.6 steam, jak zrobic serwer w cs steam, jak zrobić serwer na steam, jak postawic serwer cs steam 1.6, jak postawic serwer na linuxie cs, jak stworzy serwer docsa, jak zrobic serwer cs 1.6 steam, zakladanie sewera cs na linuxie, jak zrobic serwer do steam, jak zrobić server w cs 1.6 steam
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam.Chciałem się zapytać jak postawić serwer za free.Chciałem założyć serwer gdzie będą mogli dołączyć gracze i będę mógł dodać boty.Proszę powiedzcie mi jak to zrobić.
PS:Nie chodzi mi o serwer 24/7 tylko serwer który mogę postawić na kilka godzin.
Wiem ze moze to nie te forum, ale sproboje pewnie mi pomozecie :) więc:
Wykupilem serwer na 4 sloty w grze Left 4 Dead, niestety steam i niemoge znalesc jak go przerobic na non steam. Chcial bym go przerobic jak najszybciej bo chcemy z kumplami zrobic klan, a klan bez wlasnego serwera to nie klan,...
witam, mam problem z postawieniem sewera przez hlds:/ chce sobie pograc z kumplami przez neta. ja mam radiowke 1mb a oni chyba neo. jak postawie serwer przez HLDS to ja sie z nim lacze wpisujac w konsoli IP a oni nie moga:/ prosze o pomoc a na liscie serwerow mnie nie widza
Witam wszytskich ktorzy chcieli by mieć serwer ze stałym ip (mogacy dzialac nawet 24/7) a nie mają pieniedzy na zakup ów serwera. Wystarczy, że masz liveboxa tp lub inny router i postąpisz zgodnie ze wskazówkami zawartymi w moim videotutorialu. Enjoy!
YouTube - Jak postawic serwer cs ze stałym...
witam all
chciałbym sie dowiedzieć jak postawić serwer publiczny ponieważ mamy sponsora ... który oferuje nam postawienie serwera publicznego ale nie wiem jak to zrobić ... :/ jeśli postawie przez HLDS to nie działa poniewaz ludzie nie mogą sie z całej polski dołączyć tylko ludzie z mojej sieci...
Siema
Dzisjaj rozmawialem z kumplem i ma do sprzedania dedyka chcialem go wlasnie kupic i mialem pomysl na postawienie serwera do CS:S bo gram w ta gre ale nie mam pojecia jak postawic dobry serwer prosze o pomoc o opis jak zrobi serwer od podstaw.Dla osoby ktora mi bardzo pomoze dostanie admina...
Witam.
Chciałbym sie zapytać czy da sie postawić serwer na linuxie jeżeli tak to prosiłbym o jaki tutorial albo coś co mi pomoże w jego postawieniu
Z góry dziękuje