Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu Jak postawić server na TOYA NET??:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2204
Narzędzia wątku

Jak postawić server na TOYA NET??

b4rto5ik is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

siemka chciałbym postawic server mam steama a moj internet to toya net. napiszcie jak to zrobic!

[oi!] LeaF is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

b4rto5ik, było http://hlds.pl/HLDS

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

b4rto5ik, masz toye a piszesz z neo? lol

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

b4rto5ik is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

moj kolega ma toye

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem jak postawić...
Kupiłem se monitor.Chce go postawić na xboxie.I właśnie sie pytam czy xbox sie nie zepsuje od tego.Monitor waży 2 albo 3 kg.
Konsole
Serwer CS-jak go postawić?
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ? Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi zupełnie inne...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak postawić VT na VPS (linux)
Witam chce się dowiedz jak postawić Ventrilo na VPS. Szukam poradników lecz nic z nich nie rozumiem, jestem zielony w tych sprawach i są dla mnie nie jasne. Bardzo prosiłbym o jakąś pomoc w związku z tą sprawą.
Problemy z HLDS
Jak mam postawić serwer :(
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak postawić własny server NON STEAM do CS'a 1.6?
Oczekuję rzetelnej, jasnej i zrozumialej krok po kroku informacji na temat tworzenia servera. :D
Instalacja gry i podstawy
Jak postawić serwer??
Siema! Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp.. Pozdrawiam :triniti:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak postawić server z Zombie mod..
Witam chciałbym postawić Server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29626 http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=391119 ...
Amx Mod X
Jak postawić serwer?
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/ Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej. Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...
Jak postawić server z Zombie mod..
Witam chciałbym postawić Server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods....ead.php?t=29626 http://forums.alliedmods....ad.php?p=391119 Chodzi mi czy...
Jak postawić serwer 24/7?
Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz