Od razu przejdę do rzeczy.
Dziś chcąc uruchomić serwer CS:1.6 NonSteam przez SSH (shell) wyskakuje mi błąd o braku pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so
Jeżeli ktoś z Was mógłby udostępnić mi libSteamValidateUserIDTickets_i386.so
Będę wdzięczny
Witam . Mam duza prosbe aby ktos przetlumaczyl mi plik pdf (
) :) albo dokladnej instrukcji jak to zrobic poniewaz jestem "ciemny" w tych sprawach a jest to dla mnie bardzo wazne jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny ...
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam.
Otoz, gdy wchodze na FTP nie ma pliku roundsound.ini, przez co nie dzialaja mi piosenki na koniec rundy.
Jak dodac ten plik?
Gibonek pojdzie jak ktos pomoze :)
Więc mam taki problem ma stema i po uruchamianiu hlds wyskakuje blond że nie odnaleziono pliku stem.dll co mam zrobić odrazu mówię przeinstalowałem grę już kilka razy
---------- Post dodany 14-11-2010 o godzinie 20:38 ----------
A zapomniał bym po pobraniu dedicate serwer z zakładki...
Witam.
Chcialem zapytac jak wyciagnac kod zrodłowy z pliku z rozszerzejniem .pk2 .Udalo mi sie to zrobic ale zamiast kodu mam krzaczki wiec zastanawiam sie czy plik nie jest szyfrowany.
Tak jak w temacie poszukuje pliku CSS Full. Poprzedni który zainstalowalem nie dziala. Chodzi mi tylko o ten plik a nie o patch. Podczas instalacji tamtego pliku wyskakuje blad i d***. Prosze o odp
Witam mam problem z uruchomieniem HLDSa po przerobieniu na no-steam.
gbr:/usr/hlds# ./hlds_run -game cstrike -master +ip gbr3.sytes.net +port 27015 +maxplayers 18 +map de_dust
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash...
Witam!
Mam serwer dedykowany.
Mam tam Linuxa i stawiam na nim serwer Cs 1.6 tak jak jest podane:
-steam
-cs
-Binarki 1.5 (te najpopularniejsze)
Steam idzie normalnie ale...
I teraz mam problem
Każdy początkujący pracę z serwerem nie wie jak skompilować plik .sma.wiec Przedstawię krótką instrukcje :
1. Wchodzimy na stronę kompilatora Kompilator
2.Wciskamy przeglądaj
http://img87.imageshack.us/img87/4159/compiler1sb1.jpg
2.Wybieramy plik z dysku np roundsound.sma
3.Wciskamy na...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u