Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Wszelkie sprawy związane z instalacją (w tym problemy) serwera HLDS.

Tagi tematu Poszukuje pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1575
Narzędzia wątku

Poszukuje pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so

hphubert is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam

To mój pierwszy post tutaj

Od razu przejdę do rzeczy.
Dziś chcąc uruchomić serwer CS:1.6 NonSteam przez SSH (shell) wyskakuje mi błąd o braku pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so

Jeżeli ktoś z Was mógłby udostępnić mi libSteamValidateUserIDTickets_i386.so
Będę wdzięczny

Pozdrawiam oraz Z góry dziękuję
PS daje + H.

Odp: Poszukuje pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so

Zdzichu Sztacheta is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Juz go uploaduje.
Za pare minut bedzie.

Btw, mam dac skan z virustotal czy nie jest to konieczne?

Juz jest

Plik:
Skan
Virustotal. MD5: 932ce498e212df276c98a60aaab47c6f
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Ostatnio edytowane przez Zdzichu Sztacheta ; 19-03-2009 o 18:22.

Odp: Poszukuje pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so

Toxyn is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mam ten sam problem moje pytanie do jakiego folderu to wrzucick gdzie i jak?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Tlumaczenie pliku pdf :)
Witam . Mam duza prosbe aby ktos przetlumaczyl mi plik pdf ( ) :) albo dokladnej instrukcji jak to zrobic poniewaz jestem "ciemny" w tych sprawach a jest to dla mnie bardzo wazne jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny ... Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Pytania z odpowiedzią
roundsound.ini nie ma pliku
Witam. Otoz, gdy wchodze na FTP nie ma pliku roundsound.ini, przez co nie dzialaja mi piosenki na koniec rundy. Jak dodac ten plik? Gibonek pojdzie jak ktos pomoze :)
Problem z pluginem AMX/AMXX
hlds bez pliku ???
Więc mam taki problem ma stema i po uruchamianiu hlds wyskakuje blond że nie odnaleziono pliku stem.dll co mam zrobić odrazu mówię przeinstalowałem grę już kilka razy ---------- Post dodany 14-11-2010 o godzinie 20:38 ---------- A zapomniał bym po pobraniu dedicate serwer z zakładki...
Problemy z HLDS
Brak pliku.
Bardzo proszę o link do pobrania pliku spectator.res gdyż nie posiadam go.
Pytania z odpowiedzią
Kod z pliku
Witam. Chcialem zapytac jak wyciagnac kod zrodłowy z pliku z rozszerzejniem .pk2 .Udalo mi sie to zrobic ale zamiast kodu mam krzaczki wiec zastanawiam sie czy plik nie jest szyfrowany.
Programowanie
Poszukuje pliku CS:S Full
Tak jak w temacie poszukuje pliku CSS Full. Poprzedni który zainstalowalem nie dziala. Chodzi mi tylko o ten plik a nie o patch. Podczas instalacji tamtego pliku wyskakuje blad i d***. Prosze o odp
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
HLDS na debianie(linux) Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so
Witam mam problem z uruchomieniem HLDSa po przerobieniu na no-steam. gbr:/usr/hlds# ./hlds_run -game cstrike -master +ip gbr3.sytes.net +port 27015 +maxplayers 18 +map de_dust Auto detecting CPU Using Pentium II Optimised binary. Auto-restarting the server on crash...
Problemy z HLDS
Poszukuje standardowego pliku autoexec
Jak mowilem poszukuje pliku autoexec.cfg jak ktos ma prosilbym o podeslanie do tego tematu. Dziekuje
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file
Witam! Mam serwer dedykowany. Mam tam Linuxa i stawiam na nim serwer Cs 1.6 tak jak jest podane: -steam -cs -Binarki 1.5 (te najpopularniejsze) Steam idzie normalnie ale... I teraz mam problem
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Kompilacja pliku .sma
Każdy początkujący pracę z serwerem nie wie jak skompilować plik .sma.wiec Przedstawię krótką instrukcje : 1. Wchodzimy na stronę kompilatora Kompilator 2.Wciskamy przeglądaj http://img87.imageshack.us/img87/4159/compiler1sb1.jpg 2.Wybieramy plik z dysku np roundsound.sma 3.Wciskamy na...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz