Witam... Chciał bym założyć serwer z Zombie mod na HLDS czy jest taka możliwość??
Chciał bym aby ten serwer miał takich zombie jak opisze: Zombie ma od 150 do 250 HP i się ciągle odraza i zzeby mozna bylo zombie skakac podwójnie!!! A dla Tych co nie sa zombi to niech maja granaty i fleshe(zamrozenie) i Smog(swiatlo) NIE WIEM CZY to sie nazywa zombie Plague 4.2 jęsli tak to jak mam zrobic zeby to chodzilo jakie wgrac mody czy cos takiego ??
No to się nazywa Zombie Plague ściągnij sobie go i będziesz miał tak, że CT kupuję sobie broń dostaje granaty a z TT, że daleko skacze to musisz sobie ustawić to.
Powinno Ci chodzić wszystko ale nie wiadomo
Siema,Tak jak w temacie szukam takiego serwera chodzi o to że grałem na Rosyjskim serverze i bardzo mi się ten serwer spodobał ale dzień później został wyłączony:( I jak ma taki server to niech mi poda IP ... Tylko żeby Non Steam z góry dzięki za pomoc ... Kto mi poda Ip będzie miał :faja:
http://i38.tinypic.com/xp4isj.png
Witam Chciałbym Was Zaprosić Na Serwer FFA;)
Nazwa Serwera: CrYtIk Clan @Game4play.pl
IP Serwera:91.121.86.35:27055
Rozgrywka:FFA
Mam problem z modem Zombie Plague 4.06 Jak serwer jest włączony to nic się nie dzieje tzn wszystko ok ale kiedy chcę wejść to wywala HLDS tzn Wystąpił błąd z aplikacją HLDS Launcher i zostanie ona zamknieta .... Zombie mod jest z tąd :...
Witam!
Mam problem z serwerem HLDS+ AMX Mod
Chciałem założyć własny serwer do cs'a 1.6 i kierowałem się tym poradnikiem:
Tworzenie servera CS 1.6 NS + AMXX + Podboty
No ale po starcie serwa nie załadowuje się AMX mod. Próbowałem na parę sposobów go odpalić, ale nic nie zadziałało...
Proszę o...
nie weim czeu..zrobilem serwer na HLDS. 11 slotow amxx, metamod i nne pierodlki... jego port ustwailem na 27016 i mi znajduje serwer... a jak podaje innym IP to nie dziala;/ nie znajduje.. zmienialem port na 27050 i inne... nie skutkuje... co mam robic?? prosze na forum lub na gg 5594867
To jest tak
1.)Wchodze w hlds i normalnie stawiam serwer i rozdaje kumplom
2)Ja moge wejsc lecz oni nie co musze zrobic zeby mogli przez jakies programyy,tricki cookolwiek pomocy
Acha i jestem zielony :mrgreen: