Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz ....
moze wie ktos z was jak temu zaradzic :(
Witam, jeśli to zły dział do mojego problemu to proszę moderatora o wyrozumiałość i przeniesienie. Mam taki problem iż przedłużyłem umowę i mam 20mb i dzwoniłem do neostrady i mówili że wszędzie mam wpisane 20 mb, router czyta do 24 więc to nie wina jego, do centrali mam blisko i też mówili że...
Witam! Mam taki problem, gdy stawiam server, wyświetla mi się on na liście gdy dodam do ulubionych, ale nie ma go w wyszukiwarce - adres zaczynający się od 192.
Gdy wejde na ip.pl to tam pokazuje mi sie inny ip i gdy dodam go do ulubionych, nie działa. Żaden z kumpli nie może na niego wejść ani w...
Witam.
Mam bardzo dziwny problem.
Mam neostrade 256,kompa:Parch (AMD Athlon(tm) XP 2400+, 2.00 GHz,768 RAM,Płyta główna(nie śmiac się):ASRock K7VT2..) Mój system to Windows XP SP2
Więc gdy uruchamiam firefoxa i chcę załadowac jakas strone to internet mi zamula a jak poruszam myszka to chodzi bez...
Witam mam taki oto problem mam neostrade 512 osiągą 640 Kb/s , a ping mam 58-64 inni graze mają po 20 - 30 a ja mam taki duży jak temu zaradzić już ustawiałem rate według programu HlToolz wyłączam antywirusa gadu gadu wszystko . WIcie może dlaczego ??. CZy jest na to jakiś sposób . Komputer mam...
Witam !!!
Mam problem z założeniem serwera na moim komputerze otóż korzystam z tego programu "Dedicated Server" robie wszystko dokładnie oglądałem już kilka filmików i poradników i nic !! Gdy klikam na start server wszystko git jest kopiuje ip włanczam cs daje do Favourites i ten server się...
Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec.
Z gory dziekuje :)
Chciałbym założyć server non steam przez HLDS.
Mam router ap client TL-WR543g którym się łącze bezprzewodowo z routerem Tp-link wd-8901g dodam jeszcze że mam neostrade.
W ap client odblokowuje tak:
Lecz w modemie od neostrady:
Czy coś źle robię w odblokowywaniu portów czy coś w hlds?
W...
Witam!
Mam następujący problem: mam lan w domu na 3 komputery , na głównym chce postawić hlds. Jako że mam neostrade to załozyłem sobie konto no-ip.
Jak włączam HLDS to pobiera on adres pierwszej karty sieciowej jaką znajdzie niestety jest to moja karta lan z wewn. ip.Dopisywałem do hldsa +ip...
Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva bo jak narazie niema takiej mozliwosci :/ \\...
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6.
Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !!
moj router to D-link DSL-G624T
neostrada 1mb
...
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u