Czesc.Grajac na serverach gamesnetu mam okolo 16-20 msa.Czasami ping skonczy (co 30sec ) na 2-3 sekundy do 35.To przez neostrade czy moje wlasne ustawienia?Nie odblkowalem 20% pasma w gpedit.msc ani nie uzywalem tcp optimizera.
Witam mam problem robiłam formata kompa i po formacie jak zainstalowałam steam i csa to mam straszne lagi nie mogę wogólę grać bo pingi mam od 200-800 nie wiem co się dzieję przed formatem wszystko było okey komputer mam dobry a net to stałe łącze nie żadna radiówka pomóżcie mi
Witam!
Wczoraj zainstalowałem Windows 7 (wcześniej miałem XP)
Kłopot w tym że na XP'ku nie miałem żadnych lagów, teraz kiedy mam 7'emke mój ping jest normalny 69 i nagle skacze do 150-200. Zauważyłem że kiedy w polu widzenia nikogo nie ma jest OK, ale kiedy idę na walkę, te lagi występują....
Witam wszystkich, mam pewien problem. Od jakichś 4 dni mam lagi, a mój normalny ping(20-25) skacze do 300. Nie wiem czym to jest spowodowane, wirusów nie mam, pakietów nie tracę, bo robiłem test na to. O co może chodzić? U mojego kumpla, który ma tego samego neta wszystko śmiga ładnie. Aha i warto...
Witam zaobserwowałem od około 2 tygodni następujący problem. Mianowicie, kiedy gram w kantera równo co 4 sekundy ping podskakuje mi do 200-300 (na dosłownie ułamek sekundy). Interp/rate dobrze ustawiony, internet chodzi normalnie (komenda tracert na różnych domenach chodzi bez zarzutu), skanowałem...
Witam. Mój problem wyglada następująco:
Posiadam Internet neostrade 1mb. Sieć dzielę z siostrą, i jak ona coś pobiera na drugim kompie, to ping mi skacze jak głupi (mam 57 ,nagle 300ms). Wiem że to normalne przy pobieraniu , ale czy nie ma jakiegos sposobu żeby ten ping tak nie skakał :D Komp...
Witam. mam problem i to bardoz wielki. 2 miesiace temu miałem net 1,3 mb/s z neostrady .. Na poczatku wszytsko dobrze działało pingi niski ok 18 ms. I zaczelo się w zeszłym roku.. . W lutym nagle ping sie zwiekszył 80-100 ms ;(. Probowalem wszytskiego. I nic wielgie G!.. No i nadszedl listopad...
Mam taki problem, otóż w csie mam na ogół dobre pingi ale ostatnio (po formacie i zmianie systemu) pingi mi skaczą. Bywa, że mam ping 18 i nagle przeskakuje mi na 97 i 150 a potem spowrotem do 18 albo 20. Na stronie speedtest wykazało, że mam latency 22 ms to źle? Proszę o szybką odpowiedź!
Ps....
Witam! Otóż mam problem, spalił mi się komputer i jestem zmuszony grać
na laptopie. Zainstalowałem CS'a, jest wszystko OK. Po pewnym czasie
gry ping skacze od 100 do 20000 i w prawym-górnym rogu wyskakuje na
czerwono coś takiego "CL_FlashPacket" nie jestem wstanie dokładnie
powiedzieć bo nie...
Witam. Mam Cs'a NON STEAM, połączenie kablowe 1 mb.
Po ustawieniu serwera na HLDS. pingi albo są bardzo wysokie (czasem dopiero po np. 10 minutach zaczynają sie lagi, wtedy ping waha sie miedzy 22 a 450.)
Sądzę że mając 1 mb. powinienem bez problemu zagrać 1 na 1 albo 2 na 2.
Proszę o pomoc.
Witam chcialbym zapytac czy byla by mozliwosc zmniejszenia pingu poniewaz mam neo 1 mb
a pingi 100-150 da sie to jakos naprawic czekam na szybka odpowiedz
Dzieki z gory :)
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u