Popularne odwołania do tej strony: najlepsze torrenty forum, kod dostepu sms do torrenty.org, kod dostepu sms do torrenty org, torenty city, torrent city kod dostępu, kod dostepu sms do torrenty, torrentcity kod dostepu, gdzie darmowe torrenty, kod dostępu sms torrent city, kody sms do torrenty.org, program do filmików z torrenty city, czy można pobrać plik z torrenty.org i nie być zarejestrowanym, torenty kody za darmo sims, płatne torrenty, jak ściągać z torrent city, czy warto torrenty .org, kod dostepu torrent city, torrenty org czy warto, kod dostępu sms do torrent, torrenty.org czy warto, jakie torenty, najlepsze torenty płatne, torrentcity kod, torrenty org warto zakłądać konto, pobierz kod do torrentcity
Hej! :mrgreen:
Mam takie pytanie dotyczące Torrent'ów. Ogólnie nigdy nie miałem z nimi styczności więc nie mam o nich żadnego pojęcia. Mam tu takie 4 linki:
każdy to ten sam film, chciałem sobie ten film zassac, ale nie wiem jak. Porszę o jakąś pomoc, dałem 4 linki bo takie znalazłem, chyba to nie ma znaczenia który wybiorę prawda?? Prosze o jakieś wyjaśnienie o co w tym chodzi i ew. jakieś rady dla nowicjusz :mrgreen: Dam pomógł każdemu chętnemu by pomóc! :):):)
Ale musisz kupic konto na niektórych... ok 20 zeta
ja ci proponuje kliknac Ściagnij Plik Torrent i daj to jakiemus znajomemu ktory sciaga z torentów... on napewno Ci to ściagnie
Ja chciałem sie podpiąć z takim pytaniem bo ściągnołęm sobie program uTorrent 1.8 i mam do niego torrenty, dużo seedów jest i wogóle na początku świetnie się ściąga(jak na mojego neta) z średnią prędkością 55kb/s ale po 5 min na dole pojawia się czerwone kółeczko z wykrzyknikiem i ściąganie staje w miejscu. Mam neta radiowego 256kb/s i kompa z dwurdzeniowym prockiem jeśli to coś wyjaśnia. Proszę o pomoc bym mógł pobierać tak jak po włączeniu programu bez późniejszych przerw. Już różnie konfigurowałem program ale nic nie pomogło. :(
miejsca mam dużo nie wiem o co może chodzić :/ gdy pobieram na początku normalnie na dole mam żółty trójkąt z napisem "Brak połączeń przychodzących" a później to już wogóle nie moge pobierać bo prędkość spada praktycznie do zera i pojawia sie czerwony wykrzyknik. :/ może ktoś wie o co może chodzić?
Mianowicię chciałem zassać zobie taką gierke:
Gry :: Assassin's Creed 2
Ale jak sie dowiedziałęm trzeba zaplacić11 zeta zeby pobrac samego torrenta :(
I tu przechodze do sedna sprawy, czy mogł by mi ktośudostępnić pobranie tego torrenta?
Moze przesałc mi link do pobrania albo przesłać...
Witam. Zamienie konto na Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów na cd-key Battlefield Bad Company 2 (Multiplayer). Mój e-mail adrian42603@gmail.com.
Pozdrawiam
Mam też konto na Metin 2 serwer Astral 7 lvl
Z tego co wiem to rejestracja na Astral jest już zablokowana!
Witam !
mam wielki problem !!
POtrzebuje cracka do simsów !!
bo dużo w nie zainwestowałam.
Widziałam na stronie torrenty.pl cracka do simsów
to moja ostania szansa !
jak uda się do będzię zajeb* ;D
ale żeby sciągnąć jakiś plik trzeba być zarejestrowanym a ja nie jestem !!
Witam poszukuję torrenty danych filmów podanych niżej.
Niech będą one z darmowych stron z płatnych może być strona http://www.torrenty.org/
Za każdy torrent +
Filmy :
-Fanaa
-Devdas( tylko z roku 2002)
-Veer-Zaara
- Gdyby jutra nie bylo
Witam
Mam pytanie do Was:D. Mianowicie ściągnołem sobie program BitComet powszechnie znany, jest to program za pomocą którego możemy ściągac ''torrenty''. Tu moje pytanie mam ten programik i holera nie wiem dlaczego mam straszne słabą prędkośc nie wiem czy muszę coś ustawic czy coś mam internet...
Poszukuje kogoś kto jest zarejestrowany w jakiś dobrych stronach z torrentami i wejście jest tylko jak ma się zaproszenie. Chodzi oto ,aby ktoś mi wysłał takie:D będę bardzo wdzięczny:) pomagajmy sobie cs'owi przyjaciele:P
gg 3644190
e-mail ericzek6@wp.pl
z Góry wielkie thnkS
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u