Internet i sieci - Wszelkie programy związane z Internetem i sieciami. Komunikatory, przeglądarki, programy do poczty, RSS, FTP, itp. |
Popularne odwołania do tej strony: jak sprawdzic szybkosc internetu neostrada, licznik prędkości internetu, test prędkości neostrady, sprawdzenie prędkości internetu, jak sprawdzic predkosc internetu neostrada, program do sprawdzania szybkości internetu, moja predkosc internetu, jak sprawdzić szybkość internetu w neostradzie, prédkosc neta, jak zwiekszyc predkosc internetu, szybkość internetu, sprawdzenie prędkości neostrady, jak sprawdzić prędkość neostrady, program do sprawdzania szybkości internetu download po polsku, licznik prędkosci internetu, predkosc internetu, jak sprawdzic czy mam 4 mb szybkosc internetu, szybkosc neta, prędkość internetu online, sprawdzanie szybkości internetu online, predkosc netu, jak sprawdzić prędkość internetu w komputerze, prendkosc internetu, predkosc mojego internetu, sprawdzenie szybkości neostrady
|
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 5
|
możesz też sprawdzić tutaj :D jest to polski serwer :D
Speed Test - tester prędkości łącza
Pozdrawiam Ja mam okolo 1 MB
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 2
|
Ja am 2mb
|
|
|
|
 |
 Test :) |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
3 za 3 wypowiedzi
Postawił: 3
|
Oto wyniki z godziny 22.20. W godzinach wieczornych sieć jest najbardziej obciążona :)
Download: 1351 kbps
Upload: 633 kbps
Po 23.00 powinienem osiągnąć około 1900 kbps downloadu i 650 kbps uploadu :)
Pozdrawiam, Verne.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 2
|
Uuu u mnie cienko, jak na 1 MB 888 kb/s to lipka w porównaniu z godziną 15, wtedy było ponad 970 kb/s i ponad 300 kb/s uploadu, a teraz upload 219.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam.
Tak jak w temacie.. jaką macie szybkość internetu ? :P
Ja mam 4MB a wy ? ;>
| Gry i zabawy na forum |
|
Witam proszę o podanie najlepszych komend aby osiągnąć najniższy ping oraz żeby się nie ścinało ;p hehe
http://www.speedtest.pl/results/9001344.jpg
| OffTopic - Counter Strike |
|
Witam !
Otóż raz na jakiś czas działa mi prędkość na bf2 odznaka z SMG, serwer mam na vps czego to może być problem ?
dodam, że na drugim serwerze call of duty to samo
jest, raz na jakiś czas zadziała
| Problem z pluginem AMX/AMXX |
|
Ostatnimi czasy, ściągając pliki z Hotfile moja prędkość pobierania nie przekrasza 10kb/s. Zawsze mi ściągało po 120kb/s, a teraz nagły spadek. Nie zależnie jaki plik ściągam z tamtego serwera, zawsze prędkość jest do 10kb/s maksymalnie. Też tak macie?
| Pytania z odpowiedzią |
|
Witam mam pytanie
Czy jest różnica pomiędzy 1mb/s a 1mbit/s chodzi mi o prędkość internetu.
Gdybym miał 8mbit/s jaki miałbym transfer?
| Pytania z odpowiedzią |
|
Witam.
Mieszkam za granicą ,mam internet 4mb/s (na stronach dochodzi do 3mb/s max 4mb/s ,zależy jaki dzień ,regularnie mam 3,5mb/s)
Ping na polskich serwerach to około 90/110.
I moje pytanie jest takie : Czy jeśli kupię szybszy internet to czy mój ping na polskich serwerach będzie mniejszy...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam. Więc będę się przeprowadzać ze Szkocji do Włoch a tam niestety jest że tak powiem za du... i jest w tym miejscu dostępny bardzo wolny internet(może troszkę szybszy od zwykłego internetu modemowego 60kb) I teraz pytanie jaka jest minimalna prędkość łącza żeby można było normalnie zagrać w...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Bez limitu prędkości / Autobahnraser (2004) DVDRiP.XviD Lektor PL
http://inlinethumb34.webshots.com/41313/2250650160104956330S500x500Q85.jpg
Młody policjant Karl-Heinz zostaje zdegradowany i odesłany do drogówki po tym jak rujnuje śledztwo przeciwko złodziejom samochodów. Przypadek sprawia,...
| Filmy komedie / komedie romantyczne |
|
Nie wiedziałem gdzie to wsadzić, więc wsadziłem tu. Chciałbym wiedzieć i pewnie inni też jak się cicho poruszać z pełną prędkością, wiecie o co mi chodzi te dziwne podskakiwanie. Naprawdę proszę o odpowiedź. Jak to się robi?
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam dziwny problem. Chodzi o to, że większość graczy z którymi gram porusza się szybciej ode mnie. Tzn ja mam w ręce USP koleś z teamu ma USP i on mnie wyprzedza biegnie przede mną i widzę jak się oddala.
WTF? Z czym to może być związane?
pozdr.
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|