Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic mirca, mirc strona, problem z mircem, jak ustawic mirc cs, mirc ze strony, konfiguracja mirc szukanie mixow, strona mirc, jak sie robi irca
Fruti do ciebie to kieruje:
to oznacza:
<asdfiogar> - Nazwa nicka kolesia który pisał do ciebie
83.143.164.9 nr ip ktory masz wpisać w ventrillo
3784 - Port w Ventrillo
mix5 - Nazwa Kanału Ventrillo
<sdfdsfgxcv> nakurwiacze.pl - Ip Serwera Ventrillo
<sdfdsfgxcv> 3784 - Port
<sdfdsfgxcv> MIX1 - Nazwa Kanału
@ up
Nawet jak minie te 30 dni to można używać dalej mirca :)
mIRC jest super programem. Wiele fajnych skryptów do niego można znaleźć tutaj: www.czatpsotnik.pun.pl
Ostatnio edytowane przez asamoto22 ; 14-11-2010 o 01:23.
Witam,
mam problem z programem mirc :((. 2 miesiące temu, mirc mi super chodził. Mogłem szukać mixów ile tylko chciałem. No ale po formacie komputera, mirc mi się "popsuł?".
Wygląda to tak:
obsługi mirca uczyłem się z tego poradnika Poradnik obslugi mIRC'a - czyli jak znaleźć mixa ?
....
Witam Mógłby ktoś podać coś podobnego do mIRC gdzie moge znalesc mixa lub spara gdzie jest dużo polaków chętncyh do gry jeżeli niema to pomóżcie naprawic mirc-a
gdy wchodze do mirca to wyskakuje mi cos takiego : Unable to connect : java.net.ConnectException : Connection refused
HELP...
Free download mIRC 6.34 | Pobierz za darmo mIRC 6.34
mIRC jest rozbudowanym klientem sieci IRC (Internet Relay Chat) dla Windows, który może być użyty do komunikowania się czy też dzielenia się plikami z innymi użytkownikami sieci IRC na całym świecie. Program umożliwia...
Witam mam porblem z mircem a konkretnie cos z dns .
Wiec postanowilem na webchat mircu szukac mixow wszystko ok tylko jak klikam w nick tak jak w mircu to nie otwiera mi okna do pisania wiad , drugi problem to jesli ktos do mnie napisze to odp nie moge mu ? Pomoze ktos przy konfiguracji
witam mam problem z programem mirc che sobie jakiegos mixa znalesc .
sciagam program i wpisalem dane biore ok i nic mi sie nie loguje
* Connecting to irc.the-zone.net (6667)
-
* Connect cancelled
wyskakuje mi takie cos prosze o pomoc.
Free download mIRC 6.21 | Pobierz za darmo mIRC 6.21
IRC (Internet Relay Chat) jest wirtualnym miejscem spotkań. Ludzie z całego świata mogą się spotkać i rozmawiać. Możesz rozmawiać na jednym z tysięcy kanałów IRC, lub założyć swój własny i rozmawiać z przyjaciółmi i rodziną.mIRC jest...
Witam.
Mam problem, bo nie moge sie zalogowac na serwery quakenet.irc
Wiecie moze co jest?
-
* Connecting to irc.quakenet.org (6667)
-
* Unable to connect to server (Connection timed out)
-
* Connect retry #1 irc.quakenet.org (6667) (dns pool)
jestem komleptny noob w sprawach mirca i eslu pierwszy raz dzis wchodze chce sobie kogos znalezc do gry 1on1 w eslu nawet nie wiem czy dobrze wszedlem po patrzcie ImageShack - Hosting :: beztytuuiv7.png i co mam dalej zrobic zeby kogos znalezc ?
Witam mam pytanie dotyczące chyba najpopularniejszego z komunikatorów IRC.
Czasami jak wchodzę na jakiś kanał irc to od razu dostaje komunikat jakąś reklamę, czy może ktoś wie jak to zrobić?
Witam. Mam problem z mIRC'em. Robię wszystko tak jak jest w instrukcji lecz mIRC ma chyba sv_opor 1. Nie mam tych serwerów co AnthRax, oraz ma problemy z połączeniem. Przedstawiam tu screeny. Oczywiście wchodzę na Quakenet.
PS: Patrzcie od dołu ^^
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u