Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Internet i sieci

Internet i sieci - Wszelkie programy związane z Internetem i sieciami. Komunikatory, przeglądarki, programy do poczty, RSS, FTP, itp.

Tagi:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 330
Narzędzia wątku

Prooblem z bezprzewodowym netem UPC na laptopie

matmat8 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem z bezprzewodowym netem od UPC.Router leży w drugim pokoju,a i jest podłączony do stacjonarnego kompa,a ja używam na bezprzewodowym na laptopie w drugim pokoju za ścianą.Nie łapie mi laptop w drugim pokoju.Gdy chce korzystać z neta muszę pójść do tamtego pokoju,podłączyc do kabla który idzie z routera i jest podłączony do stacjonarnego komputera pentium4.Wyjmuje kabel z tamtego komputera i podłączam do laptopa i wtedy mam internet,za pare minut wyłączam ten kabel z laptopa i laptop działa na necie bezprzewodowo,jakby zapamiętywał i w tym pokoju co mam ten stary duzy pentium mogę na laptopie działać na bezprzewodowym,bez już żadnego kabla,ale gdy wracam do swojego pokoju to już mi nie chce działać!A mam laptop na kablu bo się bateria skończyła i musze od nowa go włączać.I już nie ma neta.POMÓŻCIE!!!!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Problem z netem.
Zrobiłem sobie właśnie speed test neta i wyszło Download:169 Upload:144 ^^ radiówka. Mam taki problem, że w godz 12-14 do 20-22 mam straszny ping(kilka setek), a przy tym cl_flush_entiny... W tym okresie porannym i noca jest wszystko super. Pewnie chodzi tu o przeciążone łącze i pogode, ale nie...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Problem z Netem
Witam. Chciałbym po prości o Rade ponieważ jak Gram w cs'a mam duży ping , mam wszystko wyłączone związane z internetem a to dalej nie Dział;/ . Wiem że są już takie tematy ale Nie mogę ich znaleźć może że Jestem głupi . Więc tak mam interenet Radiowy Sattom - Czyli antena na Dachu - 0,5mb/s...
Problemy z CS 1.6
Granie na laptopie
Chciałbym się dowiedzieć jak się gra na laptopie oczywiście z myszką ;p ( komfort itp.)
Pytania z odpowiedzią
Szukam Kogoś z dobrym netem
Poszukuje kokoś z dobrym internetem który może pobrać dla mnie grę w zamian dam konto lockerz dobre i dopłacę prosze pisać w poście ---------- Post dodany 27-11-2010 o godzinie 13:28 ---------- albo sama zapłata
Inne
Jaki telefon z duzym wyswietlaczem i szybkim netem
Siema, szukam dość taniego telefonu tak ~200/300zł potrzebuje w miare duży wyświetlacz i wifi ewentualnie hsdpa Co możecie polecić?
Telefony - specyfikacja i opinie
Problem z netem
Mam 2 komputery połączone krosowanym kablem. Na obu jest Avast i Win 7 64bit. Na moim kompie (nie połączonym bezpośrednio z neo 1Mb) zazwyczaj jak gram mam ok. 30 pingu w cs'ie. Teraz prawie bez przerwy ok. 200 co najmniej i na dodatek strony się nie wczytują. Na 2. kompie nie ma problemu ze...
Internet i sieci
Problem z netem w Eee PC
Witam !!! Niedawno mój tata kupił sobie komputer Eee Pc taki mały czarny i jest tam Wi-Fi mamy w domu router i tata i ja nie umimy ustawić w nim internetu nich ktoś pomoże pisze połączono a żadnej strony nie otwiera wgrywałem inne przeglądarki i nic a skype chodzi
Pytania z odpowiedzią
Tibia - Problem z Netem
Witam wszystkich. Mam pewien problem który mnie strasznie denerwuje ponieważ nie mogę grac w tibie... a wiec Przez długi czas nie miałem internetu wreszcie wpadłem na pomysł żeby pożyczyć od siostry wi-fi z Neostrady ponieważ dzięki temu mogę się łączyć pod bezpłatną siec bezprzewodowa i problem...
Archiwum forum
Problem z Internetem bezprzewodowym.
Siemano wszystkim, jest to mój pierwszy post. Nie wiem czy ten temat był już tutaj na forum bo nie moglem znaleźć tego problemu co ja aktualnie mam. Mam internet bezprzewodowy. Otóż, jest taki problem gdy wejdę sobie na jakiś serwer CS po dosłownie paru minutach pisze ,,WARNING: Connection...
Pytania z odpowiedzią

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz