Popularne odwołania do tej strony: skórki do opery, skórki opera, skorki na opere, opera skórki, skórki do opery 10, skiny do opery, skurki do opery, skórki dla opery, skórki opery, skórki do opera, skorka na opere, opera skin, skórki do opery download, skurki opera, darmowa opera mini na telefon do pobrania, skórki do opera 10, skiny opera, skórki na opere pobierz, pobierz darmowo opere, najnowsza mini opera na komurke, przegladarka opera pobierz, opera darmowe skórki, skurki do opera, skórki do przegladarki, opera skury
Mam przeglądarke Opera 9.63 i widziałem u kolegi, że miał do wyboru skórki, ale zapomniałem się spytać jak to zrobił. Jak wiecie jak to zrobić lub macie jakieś linki to podajcie mi w temacie.
http://cache.filehippo.com/img/ex/1297__opera10-32.png Opera 11.00
Opera Software - 8.90MB (Freeware)
A full-featured Internet browser, Opera includes pop-up blocking, tabbed browsing, integrated searches, and advanced functions like Opera's groundbreaking E-mail program, RSS Newsfeeds and IRC...
Witam,
Zapraszam wszystkich do nowo powstałej gry: MechsAttack (MechsAttack - darmowa gra przez przeglądarkę).
Niestety nie ma tam jeszcze dużo graczy gdyż gra dopiero wystartowała (jest jeszcze w fazie beta).
W razie jakichkolwiek pytań, czy problemów zapraszam również na forum: Forum -...
Witam ...
Przepraszam jeśli był już taki temat ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi
Łącze się w pracy z internetem przez server proxy - a co za tym idzie mam dużo stron poblokowanych (przez DansGuardian) - nawet pocztę.
Tak sobie wymyśliłem: Czy istnieje portal/strona/program, który otwiera...
Witam,
Potrzebuje skrypt, przeglądarki zdjęć na stronke php. Wiem ze na necie jest peło ale wszytkie z przełacznikami "nastepny" "wstecz" a tego nie chce. PRAGNE ;) aby one sie losowo zmieniały samoistnie, bez klikania i kombinowania. A iiii żeby po kliknieciu na miniaturke wyświetliła sie...