Free download Net Chat 1.4.1 | Pobierz za darmo Net Chat 1.4.1
Prosty komunikator sieciowy. Podstawowe cechy aplikacji to: tworzenie wielu kanałów, które można ukryć, zmianę czcionek, wysyłanie wiadomości prywatnych, używanie dziwnych pseudonimów, aplikacja nie wymaga żadnego serwera.
Mam problem z chatem. Chyba mam jakiś syf na kompie, bo wysyłam sam wiadomości tzn ja nic nie pisze, ale mój char wysyła reklamy jakiegoś serva na chacie. Z jakiś modów itp to mam celownik do awp bez zbliżenia wrzucony i nic poza tym. Po skanie kompa nodem usunąłem jakiś syf ale nadal tak mi się...
Free download ASP.NET Chat Pro 3.3 | Pobierz za darmo ASP.NET Chat Pro 3.3
Bardzo łatwy w użytkowaniu, całkowicie darmowy czat menedżer. Program został napisany w ASP.NET i DHTM. Cechy aplikacji: tworzenie publicznych pokoi, tworzenie całkowicie prywatnych pokoi, całkowita możliwość moderowania...
Free download UMD Chat 2.0.34 | Pobierz za darmo UMD Chat 2.0.34
UMD Chat jest bardzo użytecznym, darmowym programem służącym do komunikacji przez sieć.Obsługuje zmianę wyglądu za pomocą skórek.Animowane awatary.Wielojęzykowy interfejs.Wiele animowanych emotikonów.
Pobierz program UMD Chat...
Żeby sie porozumiec mozna uzyc przycisku Y aby cos napisac. No wiec: bylem u mojego kolegi i po lewej stronie widac kto co pisze a u mnie tego nie ma.Nie wiem co zrobic aby pokazywalo mi co inni pisza!!
Więc tak. Mam grę Counter Strike non steam. Gdy wchodzę do gry jest wszystko w porządku oprócz:
1) nie widzę przychodzących wiadomości w grze
2) gdy naciskam y to widzę co napisze ale jak nacisnę enter to nie,tak samo jest z przychodzącymi, tylko pisze CS chat...
Proszę o POMOC!
Witam... od niedawana gram w countera ale... chat mi nie działa... moge niby pisać, ale nigdy nie widze co inni piszą, pisze mi tylko: "cstrike chatall(dead)", albo "cstrike chatct(dead)". Pojęcia nie mam czym to jest spowodowane, podejrzewam ze to jakis glupi mój blad, ale wkurza mnie juz to, ktos...
Witam. Mam taki problem po zainstalowaniu AMX gracze nie widza tego co inni pisza oraz nie widza wlasnych wiadomosci. Widzą jedynie swoje komendy np. /rank Nie wiem jak to naprawic :/
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u