Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Muzyka, mp3 > Jaka to piosenka

Jaka to piosenka - Jeżeli słyszałeś gdzieś piosenkę, w radiu, telewizji, reklamie, możesz o coś o niej powiedzieć a nie znasz tytułu, pisz tutaj.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: nie znasz tytulu piosenki program
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1777
Narzędzia wątku

Jaki Tytuł Piosenki

pawel940814 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Może ktoś zna tytuł i wykonawce tego utworu?Z góry dzięki za pomoc!!

Ostatnio edytowane przez pawel940814 ; 17-11-2009 o 14:26.

Odp: Jaki Tytuł Piosenki

lovesammy is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

jedi mind tricks - storm of swords

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Piosenki miłosne - prośba o tytuły.
Najlepiej kilka pozytywnych typu "Faba - Chcę tu zostać" i smutnych typu "RH+ - Po prostu miłość". Po polsku, ewentualnie ang. z prostym tekstem. Rok wydania dowolny.
Ogólne dyskusje na temat muzyki, mp3
zna ktoś tytuł lub wykonawcę tej piosenki ?
Hej,znacie może tytuł lub wykonawcę tej piosenki ? Podaję tutaj stronkę,na której ona jest. Strona totallyRAWR :: Poszkole.pl
Jaka to piosenka
jaki to tytuł piosenki? słyszana na planecie
Witam. Od kilku dni szukam tytułu tej piosenki, piosenka jest cicho nagrana, moze mi ktoś pomoże Z góry dziękuje.. Wrzuta.pl - JAKA TO MUZYKA Wrzuta.pl - zajebisty kawałek, co to za muzyka?
Jaka to piosenka
Znasz tytuł tej piosenki?
Ja pamietam tylko troche teledysku: śpiewa tam dziewczyna ciemnowłosa i murzyn(tylko).To sie dzieje w kosmosie, jest tam takie duże słońce. Ona ma takie dziwne stroje podziurawione. Jest tam dużo skał. Pod koniec ona śpi w łóżku.Ta piosenka należy do starszych. Bardzo proszę o tytuł ;)
Jaka to piosenka
poszukuje tytułu piosenki
witam słuchałem kilka lat temu pewnej piosenki i nagrałem ją na telefon oto ta piosenka Wrzuta.pl - Nagranie-0002 jeśli ktos wie jaki jest tytuł tej piosenki to prosze mi napisac z góry dzięki.
Jaka to piosenka
Tytuł piosenki.
Witam, Zna ktoś możę tytuł nutki z tego filmiku? YouTube - 8-bit trip
Jaka to piosenka
Hmmm zna ktoś możę tytuł piosenki? :D
Witam:) Poszukuję nazwę tego REMIXU : Metin2.PL - FuBu Vs Flame King (32sec)
Jaka to piosenka
Tytuł piosenki z fragmovie
Witam. Zna ktoś wykonawce i tytuł lub samego wykonawce piosenki z tego filmiku: YouTube - Oui hardcorE is Over Dokładniej chodzi mi o piosenke od 0:40 do 2:10. Jeżeli macie sam link do tej piosenki również jest mile widziany.
Jaka to piosenka
[ZABAWA] Tytuł piosenki xD ^^
Zabawa polega na tym, ze piszemy jakiś tytuł piosenki, zespół (np.Lady Gaga), a nastepna osoba pisze na ostatnia litere tego tytułu, zespołu inny tytuł piosenki lub zespołu (np.Alex C) To ja zaczne: Basshunter ;PPPP :grin:
Archiwum forum
Tytuł piosenki
http://www.wrzuta.pl/audio/g14PMAxgbr/fm , rzuć ktoś tytułem tej piosenki. ;)
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz