Witam -.-
Niedawno kupiłem nowe słuchawki, wszystko podłączone tylko nie działa mi lewa słuchawka :/ Sprawdzałem w ustawieniach - na moje oko jest ok. Nie wiem co jest z tym szajsem. Mógłby ktoś pomóc? Chyba, że dostałem jakieś trefne.
|
|
Witam -.-
Niedawno kupiłem nowe słuchawki, wszystko podłączone tylko nie działa mi lewa słuchawka :/ Sprawdzałem w ustawieniach - na moje oko jest ok. Nie wiem co jest z tym szajsem. Mógłby ktoś pomóc? Chyba, że dostałem jakieś trefne.
Możliwe że gdzieś jest przerwany kabelek
Przede wszystkim to podepnij je najpierw do innego źródła, jeśli dalej będzie grała jedna słuchawka to tak jak kolega powyżej napisał obejrzyj sobie kabel, jeśli będzie cały to oddaj na gwarancje, bo gdy przerwany będzie kabel to trudno będzie z uwzględnieniem gwarancji. A jakie to słuchawki ?
Jeżeli słuchawka nie będzie działać dalej po prostu ruszaj kabelkiem aż druga muszla zacznie grać i wtedy ''namierzysz'' gdzie jest przerwany
mialem taki sam problem na starych sluchawkach,ale krecilem troche kablem az w koncu wyczulem kiedy dzialaja 2 strony i zakręcilem kabel wokolo mikro i jakos dzialaly
Właściwie to już rozwiązałem problem. Mam coś z gniazdem i po prostu jak podłączam do końca to działa jedna, jak do połowy to działają obydwie. Musze coś z tym zrobić :|
Co do tego kabelka to oczywiście sprawdzałem od razu jak i sprawdzałem je na innym sprzęcie - działały. Macie po gibonku za chęć pomocy :]
Jbc. to mam Koss sb-40
Ostatnio edytowane przez enzie-bot ; 24-07-2009 o 15:38
Jeżeli na innym sprzęcie jest ok, to raczej nie jest wina jacka od słuchawek tylko gniazda. Jak podłączysz inne słuchawki albo głośniki to grają oba?
Ostatnio edytowane przez enzie-bot ; 21-08-2009 o 22:53
jest popsute Fast port do którego podpina się słuchawki.
ładowarka może wam chodzić ponieważ ładowarka o ile wiem w se to podchodzi słuchawki w górę a ładowarka w dół
koszt tego fast portu to 30-50 zł Pozdrawiam :)
| « VIA VT1828S i KOSS SB40 | Senki hd 201 czy Koss ur 20 » |