Witam,
Mam zamiar zakupić słuchawki szczególnie przeznaczone do gry w cs.
Które waszym zdaniem i dlaczego wybrać?
creative fatality hs 1000
czy
everglide s-500
|
|
Witam,
Mam zamiar zakupić słuchawki szczególnie przeznaczone do gry w cs.
Które waszym zdaniem i dlaczego wybrać?
creative fatality hs 1000
czy
everglide s-500
Szczerze to bym nie wybrał ani jednych ani drugich. ;) Sprzęt "for gaming" jest lipny, każdy mający styczność nie tylko z tymi słuchawkami Ci to powie. Napisz lepiej jaki masz budżet + czy masz kartę dźwiękową jeśli tak to jaką wtedy doradzimy.
Na słuchawki mogę wydać tak do 150 zł , chyba że były by jakieś dobre i kosztowały trochę więcej.
Karta dźwiękowa to sound blaster audigy.
To do tej karty to kup sobie Koss UR-40 są otwarte mają lepsze pozycjonowanie kosztem mniejszej izolacji do domu będą bdb. Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz jestem tego pewien ;) Wszystkie fatality, SS się chowają przy tym.
No właśnie oglądałem je , ale zastanawiałem się nad jedną rzeczą.
Charakterystyka:
- efektywność: 98 dB SPL/1mW
- zakłócenia: < 0.2%
- waga: 172,94 g
- kabel: 1,22 m
- wtyk: 3,5 mm
Przy wszystkich słuchawkach tego modelu jest taki krótki kabel?Pytanie trochę śmieszne , ale jak dla mnie to będzie za krótki :/
Wszędzie gdzie patrzyłem je to kabel jest takiej samej długość więc na pewno nie kupię z dłuższym kablem.
Ostatnio edytowane przez Nightmare~ ; 02-12-2009 o 13:52
w tym modelu tak ;] W miarę dobrej jakości przedłużkę kupisz w sklepie z elektronika za ~20zł
To do kosztów muszę doliczyć jeszcze 20 zł + jeszcze muszę kupić mikrofon.
no możesz zawsze kupić przedłużkę za kilka zł... w sumie to nie wiem czy będziesz słyszał znaczącą różnicę. Mikro to na biurko będzie ok chyba, że chcesz na klips to polecam Zalmana # ZALMAN ZM-MiC1 - doskonały mikrofon z uchwytem! (831007951) - Aukcje internetowe Allegro
Koss UR-40 przy tej kasie i przy tej karcie jest najlepszym rozwiązaniem według ciebie? czy może jeszcze coś by było dobrego i za taką samą cenę , może być z mikro :) I tak jak mówiłem żeby się dobrze w nich grało w cs :)
Ostatnio edytowane przez Nightmare~ ; 02-12-2009 o 14:05
Oczywiscie koss UR40 to bardzo wysoka jakosc dzwieku,idealne pozycjonowanie.Masz srednia karte ale da rade.Oczywiscie mozemy ci polecic sluchawki z mikrofonem i dluzszym kablem ale stracisz na jakosci dzwieku/pozycjonowaniu(czyt gorsze sluchawki)
Tak jak już pisałem wyżej chciałbym kupić słuchawki takie , w których by mi się dobrze grało w cs i dobrze by było jakby były z mikrofonem.
Ostatnio edytowane przez Nightmare~ ; 02-12-2009 o 15:04
Do tej ceny te będą najlepsze, tak się składa, że słuchawki z mikrofonem maja potencjometr(regulator głośności), który właśnie niejako odpowiada za słabszą jakość dźwięku. Więc do tej ceny zostają Kossy UR-40.
| « [PYTANIE] Jakie słuchawki do 170 zl | [Wybór] SS 5Hv2 a SIBERIA » |