Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki - Dyskusje na temat kart graficznych, głośników do komputera, słuchawek i innego sprzętu audio do komputera.
Mialem wczoraj na uszach HD555 pod audiotrakiem prodigy.Odziwo pierwsze co sie rzuca w "uszy" to BRAK JAKIEGOKOLWIEK bassu.W moich hd485 bass jest kilkakrotnie mocniejszy.Jutro rano sprawdze hd555 pod holdegronem fmb nano.Zaznaczam ze hd555 nie sa dogrzane co moze byc przyczyna braku bassu.
@PC350 dobrze zagraja na asusie dx.Pozycjonowanie i przedstawiona przestrzen bedzie taka jak na asusie st.Oczywiscie stracimy na jakosci.
Hmm no ciekawe jak to jest z hd555. Może zmieniły się po wprowadzeniu wersji 55ohmowej w miejsce 120ohm, bo 2 razy ich słuchałem i za każdym razem przede wszystkim bas się narzucał.
A wg Ciebie jak stoją w porównaniu do hd485 ? ;]
Ostatnio edytowane przez KruQ ; 10-01-2010 o 21:13.
Mialem wczoraj na uszach HD555 pod audiotrakiem prodigy.Odziwo pierwsze co sie rzuca w "uszy" to BRAK JAKIEGOKOLWIEK bassu.W moich hd485 bass jest kilkakrotnie mocniejszy.Jutro rano sprawdze hd555 pod holdegronem fmb nano.Zaznaczam ze hd555 nie sa dogrzane co moze byc przyczyna braku bassu.
@PC350 dobrze zagraja na asusie dx.Pozycjonowanie i przedstawiona przestrzen bedzie taka jak na asusie st.Oczywiscie stracimy na jakosci.
No ja myślę...
Albo niedogrzane, albo jakaś lipna sztuka...
Ja słuchałem na HD555 i bass mają PORZĄDNY(tak delikatnie mówiąc)
Ale co? xD
Daje na 2 channels? 192mhz ok, potem daje headphone.
A nie daje Dolby Headphone? Ani Dolby pro logic, ani 7.1 virtual speaker shifter?
To po co są te funkcje ;d?
Ja wybralbym HD485 wlasnie z dxem niz hd555 z wzmacniaczem za 350 zl.HD485 to specyficzny produkt sennheisera.Graja cieplo i przyjemne(po wygrzaniu).HD555 to dla mnie sluchawki sztywne, bez fajerwerkow.
Ale co? xD
Daje na 2 channels? 192mhz ok, potem daje headphone.
A nie daje Dolby Headphone? Ani Dolby pro logic, ani 7.1 virtual speaker shifter?
To po co są te funkcje ;d?
Włącz i zobacz na czym lepiej Ci się gra :) Wg mnie najlepiej jest na tym co oferuje gra.
Cześć!
Miałek kupić creative x-fi ale niestety podkładka się zniszczyła i kupiłem qpada ct. Więc teraz szukam karty dzwiękowej za ok 100zł. Słochawki na razie to Creative Fatal1ty(nie piszcie nic;]), ale od "mokołaja" dostane kossy ur 40. Poleccie mi jakąś kartę za te 100zł, i czy są lepsze...
Znalazlem ostatni w starym kompie karte dziekowa Forte Media SP-804
Jak myslicie bedzie lepiej ogarniala od integry? Plyta glowna to Gigabite GA-M61PME-S2
Witam,
budżet się zmniejszył (wpadło tylko 50% z tego co liczyłem ;x).
Mam 300zł i potrzebuję kartę dzwiękową i słuchawki do domu, do cs source, zależy mi na dokładnym pozycjonowaniu i dalekim zasięgu slyszenia.
Bo na moich medusach i integrze slysze nawet duzo, tylko trudno jest z...
Witam.Mam słuchawki Sennheiser hd 202 i nie wiem jaką karte dzwiękową kupić. Mój budżet to około 300 zł. Mam na oku DX ale czy nie lepiej będzie kupić ds? i czy nie będę miał problemów z montażem . Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedz:D
Piszę ten temat pomimo to ze były już podobne lecz uważam ze technologia sie zmienia i każdy ma własne wymagania. Szukam słuchawek do cs'a 1.6 nie szukam jakiegoś szajsu za 25 zł. Zastanawiam się czy lepiej kupić słuchawki i kartę dźwiękową (jeśli tak to jakie) czy słuchawki które pomijaj kartę...
Witam, watpie ze byl taki temat, oraz szukalem. Czy jest taka mozliwosc zrobic z mp3 karte dzwiekowa? Bo jak wiadomo pod mp3 jest wejscie na sluchawki. A szkoda mi kasy na nowa karte dzwiekowa narazie, wiec chcialem cos pokombinowac. Prosilbym o jak najszybsze wytlumaczenie mi czy da sie, czy tez...
Witam , wlasnie kupilem słuchawki creative fatal1ty gaming i dzwiek jest slaby , nie slysze dokladnie z kad idzie przeciwnik . Moja karta dzwiekowa to Realtek High Definition Audio ---> chyba standardowa . Nie znam sie n a kartach dzwiekowych . Wystarczy zainstalowac odpowiednie sterowniki czy cos...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u