[lang=fr]Lequel par exemple ?[/lang]
|
|
How much money do u want spend for headset and sound card?
Ostatnio edytowane przez Glymbol ; 14-04-2010 o 23:45
Dokladnie,w HD485 jest efekt ze wszystie dzwieki znajduja sie w "srodku" glowy.Na bliskie i srednie dystansy HD485 spisuja sie rewelacyjnie.HD555 sa dosc wybredne,bardziej "tepe",sztywne.Cos bardziej pod rocka jesli ktos wie o co chodzi : ) Sa rozne opinie,podzielone.Na temat HD485 ciezko doszukac sie negatywnych opinii,ja rowniez takowej bym nie wystawil.
Witam jestem zadowolonym użytkownikiem Cali, ale urwałem kabel już ze 3 razy, mam mini jacka takiego lutowanego, ale cały czas mi w słuchawkach szeleści itd. Chyba nadszedł czas na rekabling. Nie kupiłem jeszcze karty dzwiękowej, więc i to pasuje mi zmienić w końcu. Za jakiś czas będę miał przypływ gotówki, bo mam złamaną noge, więc prawdopodobnie kasa pójdzie na to. Polecano mi Asusa xonara dx. Nowy kosztuje jakoś 250 zł. Trosze dużo, wolałbym coś do max 200 zł. Rekabling to jaki koszt i kto mogłby się tego podjąć tak w ogóle ? Czyli podsumowując, chciałbym żebyście mi napisali jaką karte do 200 zł mógłbym sobie kupić(przede wszystkim do muzyki, już mało gram w gierki więc teraz muzyka jest ważniejsza) i jaki kabel i mini jacka sobie kupić i gdzie(najlepiej, żebyście podali nazwy albo/i linki, będzie mi łatwiej) ;) Z góry dzięki ;)
karta x-fi music Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy myślę, że do 150zł powinieneś spokojnie wyrwać.
Załoz nowy temat, a najlepiej przegladnij forum bo jest tutaj takich tematow od chuja albo jeszcze wiecej...
| « Senki HD201 | Zalman ZM-MIC1 » |