Elo , właśnie przyszły do mnie słuchawki senki HD 485 , pierwsze ździwnienie to to że nie mają regulacji głośności na kablu i sterowników. Podłączam je do PC , właczam muzykę i bardzo fajnie się słucha , dobry bass , czysty dźwięk, ale kupiłem te słuchawy do cs więc wchodzę w cs(do testów z botami ) i ucho mnie zabolało jak przejechałem kursorem po jednej z opcji menu , wchodzę w audio ściszam efect volume(chyba tak sie nazywa) i zniżam do pierwszej kreski od początku(było na ostaniej) i odznaczam EAX i A3D (niewiem co znaczą te rzeczy mimo to odznaczyłem i nie wiem czy jest lepiej czy gorzej , napiszcie) wchodzę do gry i dźwięk głośny lecz już uszy nie bolą , dobrze słyszę w jakim miejscu w pobliżu znajdują się boty grałem chwilę , więc dużo nie mogę powiedzieć ale dźwięk czysty i pozycjonowanie dobre, teraz tak możecie mi napisać jakie opcję zaznaczyć w CS , w regulacji głośnosci w panelu sterowania i w sterownikach karty pamięci ? Tak żeby było to grania w cs , dobre pozycjonowanie i wgl , mogę dać screeny , opcji sterowników z karty