UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ]

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54
  1. #1 Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Witam.
    Zakładam ten temat z powodu debilów, matołów którzy biorą sprzęt dla graczy bo myślą, że to eXtRa prO eLo hAjT.
    - SteelSeries 5H (złom, lepszym wyborem będzie sprzęt DJ, ale jeżeli upierasz się na mikro to Sennheiser PC151)
    - SteelSeries 4H (jaki szajs teraz to już kosztuje 200 zyla już nie mogli ceny zmniejszyć bo w ogóle ktoś kupił? NASTĘPNY SZAJS!)
    - SteelSeries 3H (drogie to i niewygodne jak nie wiem!)
    - SteelSeries Siberia (nawet, nawet ale za drogie, lepsze koss ur40!)
    - Creative Fatal1ty (o lol jakie gówno żal.pl. Hd201, karta sb live za 50zł i mikrofon zalmana i 999999x razy lepszy zestaw od tego szajsu)
    - Creative EP-630 (słuchawki dokanałowe, może odbiega teraz od tematu ale te epki równają się z pchełkami za 30 zł i nie warto tego kupować PRZEREKLAMOWANE)
    - Razer Piranha (piekielnie niewygodne jakby pirania parzyła w ucho, dźwięk też nie zadowala)
    - Speed Link Medusa ProGamer 5.1 (wszyscy się szczycą tym, że zablokowali te słuchawki na jakimś turnieju ale ile czasu temu? Teraz to śmieć z chwytem marketingowym)
    - Całe gówno pro gamers i całą firma steelseries to cały wielki szajs. Tak jakby Logitech zaczął robić kolumny estradowe)
    - Dźwięk przestrzenny to tylko chwyt marketingowy, nie ma czegoś takiego jak przestrzenny dźwięk
    - Jeśli jest napisane 5.1 lub 7.1 to nie znaczy, że słuchawki są lepsze niż słuchawki dla DJ'ów wręcz odwrotnie.
    - Każda karta muzyczna zintegrowana jest słaba! Pamiętać TO!
    - Pamiętajcie bez dobrej karty dźwiękowej nie uzyskacie dobrej jakości dźwięku

I WSZYSCY NIECH ZROZUMIEJĄ, ŻE NAPIS PRO GAMER NIE OZNACZA DOBRĄ JAKOŚĆ!!!!!

Firma steelseries jedynie umie robić podkładki pod mysz.

Uwaga: Temat nie obejmuje myszek i klawiatur!

Pozdro:)

Edit by ElektrycznyOrzel:
    PRZYKLEJONY
    Ostatnio edytowane przez ElektrycznyOrzel ; 23-03-2010 o 15:46
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    My tu cały czas o tym wałkujemy ;) Niekiedy z pozytywnym skutkiem ;)
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer z doświadczeniem Awatar piterohh
    Dokładnie, ale mam creative fatal1ty, mam dobry dźwięk i nie mam zarzutów :)
    ODPOWIADAM TYLKO NA TEMATY ZWIĄZANE Z COUNTER STRIKIEM, ORAZ TEMATY W DZIALE HARDWARE (myszki oraz słuchawki)
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Cytat Zamieszczone przez piterohh Zobacz posta
    Dokładnie, ale mam creative fatal1ty, mam dobry dźwięk i nie mam zarzutów :)
    Bo nigdy nie słyszałeś lepszych słuchawek. Posłuchaj sobie jakiś miesiąc inne i wróć do starych to poczujesz różnice.
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Nie słyszałem? :)
    Jeśli Plantronics Gamecom 377 czy Steelseries Sibiera, są złe jakościowo to pozdrawiam serdecznie :)
    ODPOWIADAM TYLKO NA TEMATY ZWIĄZANE Z COUNTER STRIKIEM, ORAZ TEMATY W DZIALE HARDWARE (myszki oraz słuchawki)
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    młodszy pro Awatar ElektrycznyOrzel
    Jeśli Plantronics Gamecom 377 czy Steelseries Sibiera, są złe jakościowo to pozdrawiam serdecznie :)
    Powiem tak...
    Przestrzeń NIE ZŁA, ale od obu par pozycjonowanie lepsze mają nawet Sennheisery HD201(które można podajże za 79 zł., albo i taniej znaleźć).
    Zerknij na kilka tematów niżej tam porównywałem Fatality, Gamecom Plantronics i Sennheiser HD201 na zintegrowanej dźwiękówce i Asusie Xonarze DS.
    Poza tym Siberi nie opłaca się brać za taką cenę...

@MWTK
    Ta? Fascynujące ;)
    Tutaj dużo osób o tym wie, ale ciężko ich przekonać czasem...
    Jeśli Ci pomogłem - przeczytaj to i stosuj się do wskazówek zawartych w tym tekście !

Na Forum Wiaderko w ramach wdzięczności obdarowujemy użytkownika właśnie gibonem.
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Ziomek przeczytaj jeszcze raz temat, napisałem o siberii nawet nawet ale za drogie!
    o gamecom 377 nie wspomniałem lecz mój kolega ma je i niby zachwala ale i tak on jest oślepiony nimi, ale podobno bardzo słaba konstrukcja.

Cytat Zamieszczone przez ElektrycznyOrzel Zobacz posta
    Powiem tak...
    Przestrzeń NIE ZŁA, ale od obu par pozycjonowanie lepsze mają nawet Sennheisery HD201(które można podajże za 79 zł., albo i taniej znaleźć).
    Zerknij na kilka tematów niżej tam porównywałem Fatality, Gamecom Plantronics i Sennheiser HD201 na zintegrowanej dźwiękówce i Asusie Xonarze DS.
    Poza tym Siberi nie opłaca się brać za taką cenę...

@MWTK
    Ta? Fascynujące ;)
    Tutaj dużo osób o tym wie, ale ciężko ich przekonać czasem...
    Porównaj sobie te plantroniksy 377 z AKG K512.
    Ostatnio edytowane przez MWTK ; 24-02-2010 o 08:34
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    młodszy pro Awatar ElektrycznyOrzel
    Cytat Zamieszczone przez MWTK Zobacz posta

Porównaj sobie te plantroniksy 377 z AKG K512.
    Niestety nie mam takiej możliwości ;(
    Jeśli Ci pomogłem - przeczytaj to i stosuj się do wskazówek zawartych w tym tekście !

Na Forum Wiaderko w ramach wdzięczności obdarowujemy użytkownika właśnie gibonem.
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Cytat Zamieszczone przez ElektrycznyOrzel Zobacz posta
    Niestety nie mam takiej możliwości ;(
    To jak będziesz miał możliwość to spadniesz z krzesła.
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    piterohh fatality nie są dobrymi słuchawkami uwierz w to ;) Tak samo jak wszystkie SS czy Razery... Ja może też jakiś obyty w słuchaniu różnych modeli nie jestem z powodów finansowych, ale sporo można znaleźć rzetelnych opinii szczególnie na forach. Jak na razie mam porównanie co do SS 5H i Senków HD 201. W najbliższym czasie planuję zakupić jeszcze Kossy UR-40 może z DX'em i wiem, że na takim czymś się nie zawiodę jak na SS. Dziękuję dobranoc.
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Cytat Zamieszczone przez Ganimadeus Zobacz posta
    piterohh fatality nie są dobrymi słuchawkami uwierz w to ;) Tak samo jak wszystkie SS czy Razery... Ja może też jakiś obyty w słuchaniu różnych modeli nie jestem z powodów finansowych, ale sporo można znaleźć rzetelnych opinii szczególnie na forach. Jak na razie mam porównanie co do SS 5H i Senków HD 201. W najbliższym czasie planuję zakupić jeszcze Kossy UR-40 może z DX'em i wiem, że na takim czymś się nie zawiodę jak na SS. Dziękuję dobranoc.
    Jedyny który mnie popiera!
    Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Przedstawiać prawdy w innym zwierciadle nie mam zamiaru ;)
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Junior Mod Awatar elus
    Ja miałem przyjemność testowania słuchawek, było ich bardzo dużo i powiem tak:
    fatalitki to nie są dobre słuchawki nawet w porównaniu z SS 4h, 3h, 5h,.
    Najlepszymi słuchawkami są Kosski i AKG'czki i ogółem użytkownik MWTK w pierwszym poście ma racje w 99% ponieważ do ostatniej kreseczki bym mial zastrzeżenia:D
    Dlaczego? Ponieważ nawet te złe dzwiękówki czasem będą mieć dobrą jakość < uwierzcie:)
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Cytat Zamieszczone przez elus24 Zobacz posta
    Najlepszymi słuchawkami są Kosski i AKG'czki i ogółem użytkownik MWTK w pierwszym poście ma racje w 99% ponieważ do ostatniej kreseczki bym mial zastrzeżenia:D
    Dlaczego? Ponieważ nawet te złe dzwiękówki czasem będą mieć dobrą jakość < uwierzcie:)
    Nie zgodzę się wolałbym już chyba realteka niż jakieś ustrojstwo z allegro np. pod USB 7.1
    Odpowiedz z cytatem  

15. #15 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    No, i teraz będą dwie strony spamu, bo ten twierdzi że lepsze są te, a drugi stwierdzi że lepsze są te. Ludzie, każdy ma swoje prawo wyboru. To co mu sie podoba, może sobie kupić :)
    Odpowiedz z cytatem  

16. #16 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Uwierz, że my to rozumiemy ;) Jedni posłuchają się nas i kupią np. Kossy, a inni nie i będą upierać się na swoich Siberiach czy innych ustrojstwach, ale po co kupować coś co jest szajsem? Od tego właśnie tu jesteśmy żeby doradzić.
    Odpowiedz z cytatem  

17. #17 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Cytat Zamieszczone przez elus24 Zobacz posta
    Chodziło mi o integry, bo inni myślą, że kupią mocnego kompa to mają bardzo mocną integre. Wszystkie integry są słabe uwierzcie mi:) .
    Odpowiedz z cytatem  

18. #18 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Cytat Zamieszczone przez MWTK Zobacz posta
    Chodziło mi o integry, bo inni myślą, że kupią mocnego kompa to mają bardzo mocną integre. Wszystkie integry są słabe uwierzcie mi:) .
    Dokładnie, jak coś co jest "wklejone" może być dobre? Inegra zamontowana jest tylko po to aby jakiś tam dźwięk był.
    Odpowiedz z cytatem  

19. #19 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Cytat Zamieszczone przez Ganimadeus Zobacz posta
    Uwierz, że my to rozumiemy ;) Jedni posłuchają się nas i kupią np. Kossy, a inni nie i będą upierać się na swoich Siberiach czy innych ustrojstwach, ale po co kupować coś co jest szajsem? Od tego właśnie tu jesteśmy żeby doradzić.
    Może akurat ktoś lubi ten szajs kupować? :) Tego pod uwage nie wziałeś. Dla ciebie może coś jest szajsem, a dla innego czymś badzo dobrym.
    Odpowiedz z cytatem  

20. #20 Odp: Sprzęt pr0 g3jm3r$ [LUKNIJ] 
    Spamer Awatar MWTK
    Mój temat miał za zadanie przekonać innych co jest dobre i lepsze. I nie mogą wierzyć napisom Pro Gamer i żeby wiedzieli co kupują. Ale co już kupują to ich problem.
    Ostatnio edytowane przez MWTK ; 24-02-2010 o 13:49
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni