Witam.Chciałbym abyście mi powiedzieli jakie najlepiej słuchawki i dzwiękówke do 100zł.Oczywiscie ma to sluzyc do cs'a ;]
Pozdrawiam :D
|
|
Witam.Chciałbym abyście mi powiedzieli jakie najlepiej słuchawki i dzwiękówke do 100zł.Oczywiscie ma to sluzyc do cs'a ;]
Pozdrawiam :D
do 100 złotych kupisz jedynie słuchawki, sennheisery hd 201 :)
Wlasnie wiem ale mam kiepska karte dzwiekowa :/ Oplaca sie kupic te senki na slaba karte dzwiokowa?? Moja karta to: VIA AC 97' czy jakos tak.I dlatego szukam jakis dobrych sluchawek i w miare karte dzwiekowa ;p;p
Zależy czy chcesz wydać po 100zł na karte i słuchawki czy razem. Proponuję Sennheisery hd201 i do tego karte Audigy SB0090
Do 100zł SENNHEISER HD 201 + ZALMAN ZM-MIC1 // DLA GRACZA! (989244200) - Aukcje internetowe Allegro jeżeli nie masz mikro. Karta dźwiękowa jeżeli sobie coś dozbierasz to: Audigy SB0090 na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro Jeżeli chcesz jeszcze jakieś droższe to Audigy ZS 2 na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro te co mają PCMCIA są do lapków. Ciebie będzie interesować np. ta @@ Karta Creative Audigy 2 ZS Gold SB0350 @@ (991626547) - Aukcje internetowe Allegro
Kurde chyba nie zrozumieliscie mnie xD Chodzi mi o zestaw słuchawki + dzwiekowka ;] A i oplaca sie kupowac te senki na karte dwiekowa : VIA AC 97'??
Ja mam sennheisery hd202, są prawie identyczne jak hd201 i mam dokładnie tą samą kartę dżwiękową, gra się świetnie
Jeżeli 100zł masz na wszystko, to kup Soundblaster Live sb0100 i Sennheisery hd201 :)
mRn masz tę karte dzwiekowa VIA AC 97' i graja swietnie?? A i jak z pozycjonowaniem przeciwnika na tych sluchawkach i na tej karcie?? Prosze zeby sie wypowiedzial tez Ganimedeus ;]
Robisz literówkę w moim nicku, przyjrzyj się uważnie. ;)
Co do tematu. Jeżeli nie będziesz miał w najbliższym czasie pieniążków na zakup dźwiękówki to wybierz to co podał KruQ jeżeli zmieścisz się razem z tym w 100zł bo tam przesyłki jeszcze dochodzą ;f z KruQa lepszy fachowiec niż ja w tych sprawach ^^
Jeżeli jednak będziesz wiesz, że będziesz miał jakieś fundusze dozbieraj do Audigy SB0090, a na razie kup aby Senki HD 201
Bardzo dobrze, świenie słychać skąd idzie przeciwnik, ze skanowaniem trochę gorzej chociaż słychać mniej więcej gdzie za ścianą idzie przeciwnik, i słychać jak odbierasz damage przez ściane.
to na każdych słuchawkach z biedronki ( :O ) słychać .
Dobra dzięki za odpowiedzi jak nikt nie chce sie wypowiedziec to prosze o zamkniecie :D
| « Słuchawki i karta dź. | [kupno] Która Lepsza ? » |