Witam.Otóż nurtuje mnie jedno pytanie...Jakie są najlepsze słuchawki do cs'a??Cena nie gra roli :]
|
|
Witam.Otóż nurtuje mnie jedno pytanie...Jakie są najlepsze słuchawki do cs'a??Cena nie gra roli :]
Przydala by sie jeszcze do tego dobra karta dzwiekowa by to byl "duet doskonaly" :) . Ja posiadam Manta MM55 - sa bardzo dobre po ponad 2 lutach wygladaja jak nowe nic nie jest zepsute dzwiek doskonaly.
Jak cena nie gra roli to Sennheiser HD380 + Asus Xonar DX.

Moze staxy srs 4040 II.
Moze dobrze sparowane denony ahd 7000?
Asus stx + hd380.
A jescze jedno pytanko odnośnie Senek HD201 czy one sie tak jakby przyczepiaja do glowy np. jak fatale??xDD
Użytek domowy czy też wyjazdy na lany ?
Wiem, że teraz wszyscy mnie wyśmieją i w ogóle, ale ja polecam Razer Piranha. Posiadam i bardzo dobrze jest mi z nimi grać.
kup ur40 + x-fi extreme audio + mod na gamer, bo jak juz pytasz o hd201 to mam watpliwosci do tego, ze cena nie gra roli :P
ja sie tylko zastanawiam jak te zamkniete/polotwarte hd380 moga miec szeroka scene... przeciez do grania maja byc :P
O dziwo, ale jak na słuchawki zamknięte mają bardzo szeroką scenę :)
sennheisery pc350 + asus xonar dx + sterki jakieś dobre :D
On pyta jakie są najlepsze słuchawki a wy mu tu wymieniacie karty dzwiekowe jakby miał je kupic./
Według mnie najlepsze do gry są sennheisery pc350 nawet Neo chciałby je mieć ;]
przesiadka z integry na byle jakiego sb niekrojonego robi ogramna roznice. szkoda tylko ze stare sb jak moj 5.1 live pod win 7 dzialaja tylko na nieoficjalnych sterach i system sie sypie jak mam wiecej niz 2gb ramu... 512 musialem wyjac :E
PC350 nie zagraja dobrze na xonar dx i wbijcie to sobie do glowy.HD380 to blizniaczy model tylko ze bez mikrofonu i maja 3x mniejszy opor (tym latwiej karcie je napedzic)
Co do razerow nie bede sie wypowiadal.
I do kogos tam~ HD380 to sluchawki "pod gry" od firmy ktora robi tylko i wylacznie sluchawki i jest w tym jedna z lepszym firm,nie porownujmy tu ss czy razerow.Jesli sennheieser czy to akg robi sluchawki pod gry to te z polek steelseries czy razerow sa jedzone,wszystkie razem wziete.
co nie zmienia faktu ze otwarte hd515 maja szersza scene, jesli mowimy juz o sluchawkach oznaczonych "gaming" etc :P
| « Słuchawki do 250zł | problem z mikrofonem » |