Sam pomyśl - skoro z myślą o grach to i raczej w przyszłości liczyć można na lany ;)
|
|
Sam pomyśl - skoro z myślą o grach to i raczej w przyszłości liczyć można na lany ;)
Akurat k530 są słuchawkami otwartymi, więc na pewno nie można ich stawiać na półce obok hd380pro ;p
W samych grach, hd380pro nie dużo zyskują na wzmocnieniu, jest troszkę przejrzystrzy i wyrazistszy dźwięk, ale nawet bez wzmocnienia radzą sobie bardzo przyjemnie :) Tylko że dopiero po wygrzaniu, przez pierwsze godziny jest bardzo ciężko się połapać ;p
Do użytku domowego bierz Kossy ur 40, jeżeli zależy Ci też na izolacji to Sennheisery hd380pro.
A co do Steelseriesów 7H - przypuszczam że będą wyraźnie lepsze od 5h, bo chyba zrezygnowali z 5.1 i są zwykłymi słuchawkami stereo, ale jestem pewny że nie dorównują żadnym AKG czy Sennheiserom ;p
Dobra teraz piszę, potrzebuje słuchawek do gry oraz na ligi lan, zaproponujcie cos najlepszego jakosciowo do karty dzwiekowej Audigy 2 ZS
Jak na lany to HD380 pro albo Beyerdynamic DT 234 PRO.

HD380 pro
A co do mikrofonu to co proponujecie?
Mikrofon Zalman ZM-MIC1 - SUPER CENA !!! HIT!! (1087873250) - Aukcje internetowe Allegro zdecydowanie ten :] bdb czułość i do tego przyczepiany, wygodny.
Ok dzięki za pomoc, jak kupię i przetestuję to napiszę czy dobry wybor:]
Po co odświeżasz? Nie możesz otworzyć każdego innego tematu, wtedy zobaczysz że piszemy cały czas o czymś takim jak marketing i umowy. Grają na nich bo muszą, ty widzisz że oni grają i też kupujesz tak to działa. Manipulacja nic innego.
Przeczysz sam sobie. Mówisz ze to marketig, ale równocześnie przyznajesz ze najlepsi gracze grają na tym sprzęcie. Mam rozumieć ze sami decydują sie za pewną opłatą na granie na jak to nazywacie "największym gównie" . Mogą wybrać najlepsze, ale jednak biorą te słabsze, bo im zapłacili? No muszę powiedzieć mocne argumenty.
ehh człowieku... To zwykły sponsoring. Ty gdy byś miał sponsora Razera to byś grał tylko na słuchawkach Razera bo na innych ci nie pozwolą...
Widzisz na lanach pro elo hajtów w SPONSOROWANYM sprzęcie a w domu, ci sami gracze mają senki czy koski lub AKG, a Syberi i innego szitu się wyrzekają.
Za sponsoringiem ciągnie się reklama. Robią drogi szit na którym grają prosy widzisz to, chcesz mieć to samo bo ONI na tym grają. Nic innego jak reklama na dobrych graczach.
@edit: Zamknijcie ten temat - Koniec spamu.
Ostatnio edytowane przez elus ; 27-04-2011 o 23:41
Nie twierdze że inne marki sa złe, ale również nie mogę sie zgodzić że 5h to zły produkt (może troszkę za drogi) jednak jakościowo na pewno jest w czołówce. Nie zgodzę sie też że najlepsi gracze w domu nie graja np na 5h, bo wiem doskonale ze tak nie jest. Miałem na uszach sporo słuchawek i przy słabych kartach muzycznych 5h moge uznac za bardzo dobry produkt. Jeśli ktoś dysponuje dobrą kartą to pole do popisu ma znacznie większe.
Pozdrawiam
blackluk sam widzisz, że pisał to w pierwszej części 2009 roku, a to dużo, bo wtedy MYŚLAŁ, ŻE SĄ ONE DOBRE !
Poza tym po cholerę odświeżasz temat?
CLOSE !
| « Jak założyć słuchawkę na jedno ucho? | Creative Aurvana Live - problem » |