Witam chciałbym żebyście mi doradzili które słuchawki będa lepsze do CS 1.6 i Source w przyszłości tak do 100-120 zl
zastanawiam się nad
CREATIVE FATAL1TY GAMING FATALITY
a
SENNHEISER HD 201
|
|
Witam chciałbym żebyście mi doradzili które słuchawki będa lepsze do CS 1.6 i Source w przyszłości tak do 100-120 zl
zastanawiam się nad
a
SENNHEISER HD 201
Creative Fatality są niezwykle słabe.
Sennheisery HD201 zdecydowanie górują nad nimi.
Do 200 zł. dobrym wyborem będą KOSS UR 40, jednak radzę Ci kupić Sennheiser HD201 + kartę dźwiękową Audigy SB0090. Zapewne masz kartę dźwiękową zintegrowaną ;)
Sennki. Jaka dźwiękówka?
@EO naucz się czytać - do 120zł, a nie 200...
Wiesz, że pieniądze może uzbierać?
120, a 200 zł. to nie jest wielka różnica, a już przy tej sumie można osiągnąć o niego lepsze efekty dźwiękowe w takim za cenę 120 zł.
Może akurat zaczeka, dozbiera i kupi, kto wie.
Nie podaję słuchawek za 400 zł.
P.S Jakby poszukał/poczekał na allegro to znalazłby w 120 zł. Sennheisery HD201 + SB0090(często SB0090 strasznie tanio można używkę spotkać),a KOSS UR 40 ostatnio były na allegro za 99 zł. ;)
@down
Skoro taka karta to radzę dozbierać pieniędzy/poczekać na allegro na okazję i zakupić KOSS UR 40 !!
Jeżeli na prawdę nie dasz rady to Sennheiser HD201.
Aha, na takim zestawie będziesz mógł spokojnie skanować(i to dokładnie ;)).
nie nie karte dzwiekowa mam Creative Sound Blaster Audigy
Creative Sound Blaster Audigy - ok a konkretnie? SE, czy tzw. pełną audigy?
Z tych dwóch senki aczkolwiek wybrałbym AKG k77 AKG K 77 K77 K-77 NOWE GWAR NAJTANIEJ Z MUSICEX (1111102422) - Aukcje internetowe Allegro
No właśnie... na razie jakoś tam będzie to działać, ale warto potem pomyśleć o zmianie.
nom spoko tak myslalem wymienic ja w najblizszym czasie a ta karta lepsza by byla? SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS
FrEaK ogolnie chodzilo mi czy duzo lepsza jest :P bo nie wiem czy mi sie oplaca teraz inwestowac w kompa czy przesiedziec na tej co mam i pozniej kupic z nowym lepsza ;)
Tak, ona jest na poziomie Xonara DS, i jest dużo lepsza od twojej.

Bdb karta do domowego zastosowania, możesz śmiało brać.
dzieki za wszystkie odpowiedzi ale teraz jeszcze ktore sluchawki najlepsze z tych co ja podalem i wy podaliscie?
SENNHEISER HD 201
KOSS UR 40
AKG k77
rozumiem ze juz na start odpadaja te creativy wiec zostaje pomiedzy ta trojka
UR 40> AKG k77< HD 201 aczkolwiek nie można też tak o porównywać zamkniętych słuchawek(k77 i hd201) do otwartych (ur40) bo ona całkowicie inaczej grają.
dzieki bardzo za odpowiedzi :) duzo mi pomogliscie. Teraz tylko zostaje dozbieranie kasy ;)
| « sluchawki | SteelSeries 3h » |