nie nie mi chodziło ,że ja mam już działające słuchawki na lany, a nie chcę ich używać w domu, bo je rozwalę. ;)
Chyba jednak zdecyduję się na AKG K77,
Jakbyś miał jakieś inne słuchawki w tej cenie, lepsze to pisz
I tak masz gibonka zajaraj sobie :D
|
|
nie nie mi chodziło ,że ja mam już działające słuchawki na lany, a nie chcę ich używać w domu, bo je rozwalę. ;)
Chyba jednak zdecyduję się na AKG K77,
Jakbyś miał jakieś inne słuchawki w tej cenie, lepsze to pisz
I tak masz gibonka zajaraj sobie :D
Dzięki :] możesz jeszcze wybrać akg k514 ale są ciut droższe niż k77, ale wolałbym kupić k77 + dźwiękówkę niż k514
k514 są lepsze od k77, po za tym baardziej wygodniejsze ;] Bierz k514, bo są naprawde dobrze zbudowane.

Dziękuje wam za pomoc;)
Tobie FrEaK też postawię Gibonka, zajaraj sobie. Jak byście mieli coś lepszego to piszcie w tym temacie.
k514 nie mają już takiej izolacji jak k512 bo są półotwarte, na lany może średnio wystarczyć :)
A ja mam dla Ciebie jeszcze inną propozycje - Sony mdr-xd200 :) Bardzo niska cena(dopiero teraz zauważyłem że da się je kupić już za stówkę), dobra izolacja, a dźwięk jest na naprawdę przyzwoitym poziomie. do tego kup dźwiękówkę, np. tą sb0090 i uzyskasz naprawdę fajny efekt :)
O soniakach zapomniałem, również warte uwagi.
KruQ nie zrozumiałeś mnie . Ja już POSIADAM słuchawki na lan (Seenka za 500 zł, naprawdę są warte ceny)
To jaki zestaw lepszy.
Soniaczki czy AKG z tą samą kartą?
Sorry, zapomniałem. W takim razie nie ma szans żebyś znalazł do domu lepsze słuchawki w tej cenie niż Kossy ur 40, bierz je i nie myśl nad innymi
Audigy 2 ZS + AKG k77 zamkniete lub Kossy UR 40 + Micro Zalmana :D chyba się zmieścisz w kwocie :D
Nie zmieści się, sama Audigy 2 ZS mu weźmie ponad połowę ;)
| « Steelseries 4h | 3 modele sluchawek które najlepsze do cs 1.6 » |