Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki

Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki - Dyskusje na temat kart graficznych, głośników do komputera, słuchawek i innego sprzętu audio do komputera.

Tagi: , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 442
Narzędzia wątku

Problem z mikrofonem creative hs900.

sweep20 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. mam taki problem. Zepsuł mi się mikrofon w słuchawkach firmy Creative HS900. Słuchawki działaja sprawnie, mikrofon niestety nie. Myślę, że to wina sterowników, a może wogóle mikrofon nie działa. Były podobne przypadki w hs900, ze mikrofon nie dzialala a sluchawki byly sprawne. Z tym problemem przychodze do was sad:

Odp: Problem z mikrofonem creative hs900.

Ganimadeus is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

może być i uszkodzony, on jest wykręcany tak? jeżeli tak sprawdź na innym pc do mikrofonu sterowników jakiś specjalnych nie potrzeba aby te co są w systemie.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z mikrofonem.
Mam słuchawki z mikrofonem. Założyłem ten temat tutaj (ten temat już istnieje, ale w problemy z counter strike) ponieważ w pewnym temacie przeczytałem: Nie ten dział. Powinieneś napisać w "Sprzęcie", a nie tutaj. Gani na pewno by Ci pomógł. Wkleję tu teraz mój problem Witam Mam problem z moim...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Problem z mikrofonem.
Witam. Mam mikrofon z słuchawkami Sennheiser PC350 i karte dzwiekową ASUS XONAR DX. Problem jest w tym ze mnie bardzo słabo słychac na vt itp. Wszystko dałem na maxa w windowsie. Nie ma jakiegos programu zeby poprostu zwiekszył mocy mikrofonu albo cos ?
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
[Steam] Problem z mikrofonem
Witam wiem że takich tematów jest wiele ale chyba żaden nie ma takiego problemu jak ja. Więc gdy rozmawiam normalnie na cs'sie bo zginięciu to jest dobrze lecz gdy ktoś zacznie strzelać lub paka wybuchnie a ja akurat gadam to idzie echo jak bym miał głośniki tylko że ja mam nowe słuchaweczki i tak...
Problemy z CS 1.6
Problem z mikrofonem na VT i TS3
Witam! Pisze tutaj bo nie mam zielonego pojęcia gdzie ten temat umieścić. problem to jest ale nie dotyczy CS wiec pisze w tym dziale ;p Mam mały/duży problem z mikrofonem. gdy gadam na Skype słychać mnie bardzo dobrze i wyraźnie. A gdy włączę VT czy TS3 to albo w ogóle mnie nie słychać albo...
Windows XP
Problem z mikrofonem
Witam ! Mam problem z mikrofonem . Działa jak rozmawiam przez steam , natomiast w grze już nie . Reinstalacja gry nic nie dała czekam na propozycje co z tym moge zrobić .
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z mikrofonem !
Witam, przeszedłem z systemu Windows Vista Home Premium na Windows XP Pro SP3, na Viście działał mi mikrofon znakomicie, jednak na XP nie działa. W ustawieniach wszystko na maxa, w grze też, gdy robię test mikrofonu to muszę krzyczeć żeby ten "wskaźnik" dźwięku ruszył, a lekkie uderzenia, dmuch...
Problemy z CS 1.6
Problem z mikrofonem...
Witam, mikrofom mam sprawny, a w grze wszyscy mi mówią że strasznie szumi i że ledwo mnie słychać...a jak w opcjach biorę test mikrofonu to jest straszny szum i jest jakby echo...to co powiem cały czas sie powtarza Proszę o pomoc ;) POZDRAIWIAM!!
Problemy z CS 1.6
Problem z mikrofonem
Mam problem z mikrofonem, gdy mnie zabija nie słyszą mnie żywi koledzy z drużyny. Kiedyś normalnie mnie słyszeli, ale po formacie, coś przestało działać.
Problemy z CS 1.6
Creative HS-900 problem z mikrofonem
Kupiłem ostatnio (jak uważałem rewelacyjne ;]) słuchawki renomowanej firmy Creative model HS-900 klik. Wszystko OK, tylko nie działa mi mikrofon w CS'ie. Może wypiszę w punktach potrzebne informacje, będzie czytelniej :) 1.Micro działa w windzie = dźwięk idealny. 2.W CS test mikrofonu wypada...
Problemy z CS 1.6
Problem z mikrofonem
Witam !!! Mam problem !!! Mam CS'a 1.6 Non Steam . Nie działa mi mikrofon w CS :cry: . Wszystko gadam przez Skype i GG Fon ale nie moge za *** gadac w CS'ie !!! :mad: PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI !!! :!:
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz