Witam. Czy według was połączenie k530 z xonarem dx będzie dawało rade ? Głównie chodzi mi o muzykę i cs'a. Czytałem sporo o tych słuchawkach i ponoć potrzebują dużej mocy, jakie jest wasze zdanie na ten temat?
|
|
Witam. Czy według was połączenie k530 z xonarem dx będzie dawało rade ? Głównie chodzi mi o muzykę i cs'a. Czytałem sporo o tych słuchawkach i ponoć potrzebują dużej mocy, jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Z Xonarem DX da radę, spokojnie.
P.S Wygoda k530 > OLL
na pewno zagra to lepiej niż na integrze :] Ale w 100% potencjał słuchawek bez wzmacniacza zapewne nie zostanie wykorzystany.
Oj mylisz się, nie da. k530 to są wręcz rewelacyjne w tej cenie, ale baaadzo wybredne słuchawki. Bez w miarę przyzwoitego wzmacniacza słuchawkowego wykorzystasz może kilkanaście procent ich możliwości, będą się marnowały zdecydowanie. Do samej karty bardzo poleciłbym Ci Sennheisery hd485, również bardzo fajne słuchawki, a dużo mniej wymagające w kwestii źródła :)
no chyba, że nie chce HD 485 to jeszcze ew. 555 ale do tych również potrzeba by było jakiegoś wzmacniacza, żeby to zagrało tak jak powinno.
W hd555 bez wzmacniacza też bym się nie pchał, również wymagające słuchawki :)
W podobnej cenie do takich uniwersalnych zastosowań i również jako przenośne, bardzo ciekawe są też AKG k450, nie są bardzo wybredne w kwestii źródła bo są przystosowane również do przenośnych odtwarzaczy, a naprawdę fajnie grają.
Owszem, ale zaraz powie, że 485 nie podobają mu się to już lepiej jakby kupił 555 niż k530 ;p Pod ten deseń, tak to wiadomo że najsłuszniejszym wyborem będą HD 485.
Wyboru już dokonałem wcześniej i kupiłem k530. Jeśli chodzi o wzmacniacz, to jaki moglibyście polecić? W rozsądnej cenie oczywiście ; )
Bierz Holdegrona :) Naprawdę dobry w tej cenie wzmacniacz.
| « Słuchawki + dzwiekowka ok 300 zł | Pomoc Z Wybraniem Słuchawek I Karty Dzwiękowej ;D » |